Хората полудяха по този лек

Този лек е в състояние да ви избави дори от коварния рак

Заради незавидното състояние на родното здравеопазване, хората все по-често прибягват към самолечение. Този лек от алтернативната медицина, направо подлуди всички.

Този лек се е превърнал в най-новата мода. Става въпрос за лечение с добре познатата на всички сода бикарбонат. Тя може да е полезна не само в кухнята. Освен за почистване може да се използва и за запазване на доброто здравословно състояние.

Хиляди хора използват содата бикарбонат като лек. Те не само се мият с нея, а и я приемат вместо редица лекарства.
Хората, доверили се на този лек разкриват, че той е отлично средство за лечение на редица здравословни проблеми. Използва се за лечение от гинекологични и ставни, та до онкологични заболявания.

Специалистите обаче съветват да бъдете особено внимателни с приема на този лек, тъй като всяко друго средство за лечение, не е безопасен. Ако го взимате в прекалено големи количества, можете да си доведете до главата нов здравословен проблем като язва например.

 

“Фигурин
лек

Този лек е в състояние да ви избави дори от коварния рак

Имайте предвид, че ако прекалите с приема на сода, ще намалите до опасни нива киселинността в стомаха и храната няма да може да се смила.
63-годишният Владимир Ананиев твърди, че с приема на 1 к.л. сода бикарбонат, разтворена в сока от един лимон и 200 мл. вода, е успял да излекува шиповете си. Той приема тази смес всяка сутрин преди закуска.
Освен това столичанинът твърди, че благодарение на нея, не е боледувал от месеци.

Натуропатите са категорични, че содата наистина е полезна за организма, но само, ако е дозирана правилно.
Полезното й действие се дължи основно на факта, че содата притежава свойството да алкализира организма, а голяма част от здравословните проблеми, в това число и онкологичните заболявания се дължат на високата киселинност.

С приема на 1 к.л. разтворена в чаша вода всеки ден, можете да се избавите от всички вредни микроорганизми – гъбички, паразити и бактерии, които живеят в тялото и се съществуват, изсмуквайки полезните хранителни вещества от кръвта и стомаха.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *