Струва стотинки: С това чудо забравяте за хремата, вирусите и зъбобола! (пробвайте го веднъж и ще видите)

Това нещо наистина струва стотинки и го има в почти всеки дом, но малцина знаят как да го ползват против хрема, зъбобол и други!

Кажете чао на хрема, зъбобол, криви нокти и микроби в организма. Но не със скъпи лекарства, които в много от случаите не вършат работа. А с това чудо, което е налично в почти всеки дом. А ако не е, струва само стотинки, така че не е трудно да си го набавите.

Става дума за известната отдавна кислородна вода, чиито свойства са наистина безброй. Всички знаят, че кислородната вода е незаменима в почистването и дезинфектирането на рани. Но тя служи и за още редица проблеми.

хрема

Кислородната вода е чудо против хрема, вируси и редица други проблеми

На първо място тя гони моментално досадната хрема. Трябва само да капнете една капачка от нея в чаша с вода и с тази течност да изплакнете запушения си нос. Ще усетите благотворното й влияние още след първия половин час.

Тя моментално ни избавя от хрема или настинка, но служи чудесно и за убиване на различни вируси. Особено в този сезон, когато те са наистина многобройни и се чудим откъде все ни връхлитат.

Ако искате да използвате кислородна вода не само против хрема, а и против вируси, то трябва да капнете по три капки от нея във всяко от ушите си. Действа не само предпазно, но и с лечебен ефект. Освен всичко това, тези капки ще ви помогнат за отличното почистване и на ушна кал.

Кислородната вода е идеална и за лечение на зъбобол като в този случай е добре да смесите равни части от нея и кокосово масло. Разбъркайте ги и с тази смес внимателно и продължително изплакнете устата си. Зъбоболът ще изчезне толкова бързо, че няма да дори да си спомните за неприятното усещане.

А ако искате да избелите потъмнелите си нокти, просто ги натопете за няколко минутки в същата тази безценна кислородна вода. Друго не ви трябва. След няколко „къпания“ отново ще бъдат лъскави и красиви като преди.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Струва стотинки: С това чудо забравяте за хремата, вирусите и зъбобола! (пробвайте го веднъж и ще видите)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *