Коства само 10 минути, а се постига пълно пречистване на червата! (РЕЦЕПТА)

Уникално е, защото с това пречистване на червата може да се сдобиете с чисто нов стомах!

Проблемите със стомаха са сред нещата, които могат да предизвикат траен дискомфорт в организма. Те водят до гастрит, колит, язва, запек и други неприятности. Ето защо е нужно да се погрижим за своя стомах с възможно най-доброто пречистване на червата.

То се осъществява с помощта на едва две съставки, чиято вълшебна комбинация се прави едва за 10 минути. Става въпрос за чай и лук, научи Doctorbg.net.

Лукът е важно средство за пречистване на червата

Лукът е важно средство за пречистване на червата

Нужна ви е една глава лук. Измивате я и я обелвате. После с нож я срязвате напречно на кръст, но не докрая, за да остане цяла. Слагате „кръстосаната“ глава лук в 200 гр. предварително сварен чай и оставяте всичко така за 10 минути.

Накрая вадите лука и течността става идеална за пиене. Ползва се най-вече за пречистване на червата, но може да се изпие и по други, макар и сходни, проблеми. Например напитката е в състояние да заличи болки в стомаха.

Лукът има изключително ценни антивирусни свойства. Това го прави добър начин за детоксикация. Като е накиснат в чай обаче се извличат най-ценните му съставки.

Няма значение какъв чай ще бъде използван, важното е да е прясно сварен. Само така ще се постигне желаният ефект.

Демир бозан билки за бъбреци

Напитката за пречистване на червата се консумира наведнъж. Няма ограничение колко пъти в деня може да се пие. Би могло да бъде само веднъж или пък три пъти.

Консумацията се извършва поне 2 часа преди хранене. По този начин действието на отварата ще бъде по-бързо и силно.

Интересен факт е, че когато лукът се потопи в чая, той винаги заема поза с кръста нагоре. Това от по-суеверните хора се приема като знак от Бог, че лекарството е добро.

Можете да си правите такова пречистване цяла седмица. След изпиването на всяка доза ще чувствате облекчение, сякаш се освобождавате от някакъв товар. Успех!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *