Сместа на проф. Мермерски направи чудо със Стоянка Мутафова! (РЕЦЕПТА)

Проф. Мермерски успя да помогне на 94-годишната Стоянка Мутафова в борбата й за оцеляване!

Изключителна смес за повдигане на имунитета е помогнала на актрисата Стоянка Мутафова да се изправи на крака след инфаркта, който прекара. Лечебното средство е измислено от проф. Мермерски, а в него участие има и синът му Йонко, пише Zajenata.bg.

Рецептата е от три неща: жито, мед и коластра (първото мляко на крава родилка). Това са съставките, които ще изправят всеки болен на крака.

250 гр. пшеница се слагат във вода, за да се постигне покълване. Пускането на коренче се извършва до 24 часа, в краен случай до 48.

Стоянка Мутафова отново е крака благодарение на проф. Мермерски

Стоянка Мутафова отново е на крака благодарение на проф. Мермерски

Следва прецеждане на водата през тензух, като житото трябва да се изсипе в друг съд. Върху него се сипва чист натурален мед, като количеството му е точно толкова, колкото е житото. Двете съставки трябва да бъдат едно към едно.

Приемът на сместа става единствено на гладно и се прави три пъти в деня. Най-добре е да се случва около час преди всяко хранене. Количестото на една доза е 1 суп. лъж.

Паралелно с тази смес от жито и мед трябва да се пие и друго нещо, съветва проф. Мермерски. Става дума за коластра. Това е първото мляко, което се получава от току-що родила крава или пък коза.

Коластрата е с доказани лечебни свойства. Тя не просто укрепва имунната система, но и влияе положително на здравината на костите, предпазва от инфекции в организма и детоксикира тялото цялостно.

“Фигурин

Казано обобщено – всяка сутрин, всеки обед и всяка вечер (на гладно) трябва да се приемат по 1 суп. лъж. мед с жито и по 1 суп. лъж. коластра. Това трябва да продължи минимум един месец, ако целта е да се получи дълготрайно укрепване на имунитета.

Проф. Мермерски и синът му успяха да помогнат на Стоянка Мутафова и тя вече е на крака. Помогнете си и вие на себе си, като проведете горепосоченото лечение. Успех!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *