„Чаят на баба“ е лекарство за над 50 заболявания! (РЕЦЕПТА)

Много заболявания могат да бъдат преборени чрез специален чай, съществуващ от години!

„Чаят на баба“ – така е известен природен лек срещу над 50 заболявания. На някои може да им звучи пресилено, но комбинацията от съставки в тази напитка унищожава всички вируси и бактерии в човешкия организъм.

Съставки:

  • Джинджифил (1/2 суп. лъж.)
  • Куркума (1/6 чаена лъж.)
  • Канела (1/2 суп. лъж.)
  • Кардамон (1 щипка)
  • Мед (1 чаена лъж.)
  • Вода (500 мл.)

Сварете на слаб огън водата. След като добре заври, сипете канелата и джинджифила. После сложете кардмона и куркумата. Разбъркайте внимателно и обилно. Нека всичко поври така за около 10 минути. След това прецедете получената напитка и я оставете да се охлади. Когато това стане, добавете и меда.

Куркумата е важен компонент за чай против заболявания

Куркумата е важен компонент за чай против заболявания

„Чаят на баба“ трябва да се пие по възможно най-качествения начин. Това стана сутринта, преди изобщо да се хапнали нещо. Дори е добре да не ядете около час след консумацията. Разбира се, напитката се приема наведнъж.

Цялата лечебна процедура трябва да продължи поне 30 дни, но това е минимумът за по-леките заболявания. Ако е нещо тежко, чаят трябва да се пие поне 6 месеца.

Твърди се, че тази отвара помага при повече от 50 болести, включително и рак. Има доказани случаи, при които е дала резултат на хора с деменция.

Всяка една от съставките облекчава организма. Джинджифилът например е полезен при заболявания, свързани със стомаха, като например гастрит, язва, запек.

Кардамонът пък е с голямо положително действие за циркулацията на кръвта и пречистването от токсини. Той помага за предотвратяването на кръвните съсиреци.

Демир бозан билки за бъбреци

Канелата е известна като едно от най-ефикасните средства за сваляне на кръвно налягане. Това я прави спасител от евентуален инсулт или инфакт.

Куркумата е пряк враг на рака. Тя се бори успешно с него, допринася също за укрепването на мозъка и сърцето.

Медът е прочут по цял свят като източник на енергия. Имунната система става като нова благодарение на него.

Вкусете от всички тези съставки, обединени в чай, за да подобрите значително здравето си!

 

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *