Този сироп ще ви предпази от напълняване по празниците, колкото и храна да поемете

Освен това този сироп ще подобри зрението, слуха и паметта ви

Предвид наближаващите празници и факта, че българинът прави доста тежки трапези, вероятно много дами са в ужас от евентуално напълняване.

Ние обаче имаме решение за вашия проблем. Предлагаме ви рецептата за изключително ефикасен сироп, който категорично ще ви предпази от напълняване. Няма никакво значение какво количество храна ще поемете. Този сироп няма да позволи върху фигурата ви да се лепне нито грам.

Освен това той е с двойно действие и ще ви помогне да се избавите от част от мастните натрупвания, както и насъбралите се течности в организма ви, които се затруднява да изхвърли.

сироп

Освен това ще подобри зрението, слуха и паметта ви

Няма никакъв спор, че този сироп е изключително ефективен. Можете да засилите допълнително действието му като го подкрепите с някоя кардио тренировка.
Пропуснахме да споменем, че вълшебният сироп не само ще ви предпази от напълняване по време на тежките празнични трапези, а ще подобри паметта ви и функцията на мозъка като цяло.

Освен това ще подпомогне функцията на зрението и слуха ви. Какво повече може да се иска от един обикновен сироп, съставен от натурални продукти?
Основната му съставка е хрян. Той е изключително богат на калий, витамин С, магнезий, фосфор, витамин В1, В2 и В6.

Именно тази съставка води до ускорение на метаболитния процес. Освен това намалява значително умората и стимулира развитието на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт.

За да си приготвите вълшебния сироп се нуждаете от следните продукти:
125 гр. хрян
2 см. джинджифил
4 лимона
2 с.л. канела
3 с.л. мед

“Демир

Хрянът и джинджифилът се смесват в блендер. Към получената смес се добавя сокът от лимоните и се разбърква в продължение на 2-3 минути.
Добавете меда и канелата и отново разбъркайте за 2-3 минути.

Прехвърлете получената смес в стъклен буркан и я съхранявайте в хладилника.
Приемайте два пъти дневно преди хранене по 1 с.л. от този чудодеен сироп и нито грам няма да се залепи върху фигурата ви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *