Ще се родите: Това евтино мазило лекува плексит от раз! (само намажете веднъж)

Това евтино и домашно мазило е просто чудо срещу упорития и жесток плексит!

Плексит – само, който не е страдал от него и болките му, няма да обърне внимание на тази статия. Защото от плексит може и да не се умира, но пипнеш ли го, ти се иска да потънеш вдън земя. Толкова е болезнено и кошмарно.

Лошото е, че повечето от хората, страдащи от плексит, си го носят като хронично заболяване с години. И дори най-малката простуда или престой под климатика, може да го върне отново в ежедневието ни.

плексит

Плексит – наистина отвратителна болка, но и за нея има решение, при това от раз

Мазилата против болка са безкрайно много, повечето адски скъпи и… неефективни. Мажеш, мажеш, а болката си остава същата, че и по-лоша може да стане.

Има обаче едно домашно лекарство и по-точно домашно мазило, което лекува плексит от раз. Само с едно-две обилни намазвания от него не остава и следа. Който го е пробвал, не спира да благодари и до днес.

Това мазило се прави бързо в домашни условия, а струва толкова евтино, че може да си го забъркате. Дори и да сте скъсали джоба пред заплата в края на месеца.

Взимате само салицилова киселина от аптеката, 20 грама камфор – на топчета или кристали и чаша със свинска мас. Маста обаче задължително трябва да е безсолна, напълно неосолена.

“Фигурин

Тези три посочени съставки, като от камфора взимате само едно топче, се смесват хубаво в стъклен съд или в бурканче и се поставят да се разтопят на водна баня.

Получава се гъста смес, с която след това, докато е още топла, мажем обилно болезненото място. Намазваме, опаковаме го с найлон или парче плат, за да не ни цапа дрехите и чакаме.

Още на следващия ден ще се почувствате като преродени и няма да се наситите да хвалите пред близки и приятели това наистина магическо природно мазило.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ще се родите: Това евтино мазило лекува плексит от раз! (само намажете веднъж)

  1. Аз мисля ,че топлата смес едва ли би помогнала в случая.Страдала съм от плексит и болката наистина е нечовешка! Мен лично е мажеха със замръзнали във фризера ледчета и до колкото знам топлото е противопоказно за плексита.

  2. Здравейте,звучи страхотно а колко трябва да бьде салицильт като грамаж маста сьщо?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *