Читател: С това хранене свалих 50 кг! Вие може да отслабнете с 5 кг само за 7 дни след празниците (виж тук)

Читателят Антон Димитров разкри тайната на своето отслабване, което препоръчва след празниците!

Декември е. Задават се най-хубавите празници. Усмивки, подаръци, семейни сбирки. Единственото, от което ни става лошо само като си помислим, е обилната трапеза (и отслабване). Препълнената софра, от която мнозина от нас ще станат трудно и то дни наред.

А проблемът, наречен отслабване след преяждането по Коледа и Нова година, е актуален винаги и за всеки. Ако сте от тези, които обичат да си похапват, а след това спешно се нуждаят от отслабване, то читателят Антон Димитров от Бургас може да помогне.

отслабване

Гарантирано отслабване след празниците сподели читателят от Бургас

Мъжът, който е на 43 години, изпрати писмо до редакцията ни с почти феноменалната новина, че е успял да отслабне с цели 50 килограма за една година. Преди това той е тежал близо 150 килограма, а в момента е заковал на 99 килограма.

„Пиша ви, защото с очите си видях, че това хранене действа. Разбира се, аз имах да свалям много килограми и дори продължавам. Но гарантирано всеки човек ще отслабне с поне 5 килограма след празничното „плюскане“. И то само за около седмица“, пише Антон Димитров.

Тайната му се крие само в едно единствено нещо и то е яденето на картофи. Картофи и нищо друго. Как е издържал на това цяла година, само той си знае. Твърди обаче, че е здрав, че намалил кръвното си налягане и проблемния лош холестерол.

„Ядете само картофи и нищо друго. Щом аз го направих и се чувствам отлично, на вас няма да ви стане нищо – още повече, че ще е само за няколко дни. Картофите трябва да са варени, печени или приготвени на фурна, само не и пържени. Трябва да внимавате и да не прекалявате с олиото, старайте се да бъде минимално количество“, обяснява в писмото си бургазлията.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Освен картофите, при това отслабване е препоръчително и дори наложително да се пият много течности. Най-вече вода, както и чай без подсладители. Течностите трябва да надхвърлят 2,5-3 литра на ден.

Това хранене спомага не само за отслабване, но и за пречистване на организма от всички мазнини, калории, бавни въглехидрати и прочие. С които определено ще затлачим тялото си по празниците.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *