Супер евтина смес лекува силната кашлица от раз! (поставете я върху тялото си и само гледайте)

Тази чудна и едновременно евтина смес е вълшебство против кашлица!

Зима е, а няма нищо по-противно от това да си болен. Особено, когато празниците чукат на вратата. Вирусите отдавна шетат наоколо, а съвсем скоро се очаква и грипна епидемия. Болестта отново е характеризирана с висока температура, болки в гърлото и силна кашлица.

Точно срещу това състояние обаче, има наистина ефикасен лек. Става дума за природна и гарантирано лечебна смес, която цери силна кашлица от раз. Съставките в нея струват само няколко левчета, а и повечето от нас ги имат в домовете си.

кашлица

Наистина чудо! Няма друг такъв експресен лек против силна кашлица. Минава почти от раз

Трябва само да ги смесите и да ги залепите в областта на гърдите си, но по-далеч от сърцето. И да чакате, за да видите лично какво чудо ще се случи със здравето ви.

Въпросната смес за бързо лечение на кашлица се състои от натурален мед, брашно, растително масло – най-добре зехтин, салфетки, марли и обикновена превръзка.

Смесете брашното с малко мед, но така, че получената смес не трябва да е нито много гъста, нито и течна. Най-добре ще е да постигнете консистенция на дъвка. Слагате и малко от растителното масло. След това просто поставяте готовата вече смес върху една салфетка и я залепяте върху тялото си.

Разбираемо сместа трябва да залепне върху кожата ви, а отгоре я задържате с лепенки, марли и обикновени превръзки. Обличате си после чиста блузка и оставате така в продължение на два-три часа.

“Демир

Ефектът ще забележите почти моментално, но е добре ако повторите същото лечение и още ден или два. Няма по-ценно и ефикасно средство против силна кашлица. Единствените, които не могат да се възпозват от този цяр, са хората, които имат алергия към мед и пчелни продукти.

Така че не губете време, а ако имате нужда, веднага изпробвайте тази рецепта. След това ще ни споделите дали и как точно ви е подействала.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *