С тази рецепта ще преборите коварния грип за раз време

Този грип успя основно в сърдечната, дихателната или нервната система

За никого не е тайна, че тазгодишният грип, е изключително коварен.

Специалистите алармираха, че тази година грипът дойде сравнително рано. Няколко учебни заведения вече са обявили грипна ваканция. Заболеваемостта в Пловдивско, Хасковско и Габровско е доста висока.

Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кънчев заяви, че тазгодишният грип, който е с щам A(H3N2), е класически грип.
Въпреки това обаче последствията от него могат да са доста сериозни.

И той започва с обичайната клинична картина – висока температура, обща отпадналост и главоболие.
При все, че симптомите отминават за 3-4 дни, специалистите препоръчват да не карате грипа на крак.

грип

Този грип успя основно в сърдечната, дихателната или нервната система

Препоръката на медиците е да не се самолекувате. В противен случай рискувате да се „сдобиете” с някое от сериозните усложнения. Този грип успя основно в сърдечната, дихателната или нервната система.

За тези, които не са се ваксинирали досега, вече е твърде късно да го направят. Представяме ви една изпитана древна немска рецепта. Тя ще ви изправи на крака за раз време, ако сте попаднали в плен на грипа.
Освен това ще ви помогне да повишите трайно имунитета. Това ви гарантира, че няма да ви пипне някой от следващите вируси до края на сезона.

Демир бозан билки за бъбреци

Полезните свойства на немската рецепта далеч не се изчерпват дотук. Тя може да бъде използвана срещу камъни в бъбреците, висок холестерол и за прочистване на черния дроб.

За приготвянето й се нуждаете от:
4 лимона (заедно с корите)
2 ч.л. рендосан, пресен джинджифил
2 литра вода
3-4 големи глави чесън

Чесънът се обелва. Лимоните нарежете на малки парчета и заедно с чесъна ги поставете в блендер. След това добавете джинджифила и водата и отново разбъркайте. Прехвърлете сместа в подходящ съд и я сложете на котлона. Бъркайте постоянно, докато заври. Веднага след това я отдръпнете от котлона и я оставете да се охлади.

Прецедете и пийте всяка сутрин, преди закуска по 1 ч.ч. от еликсира и по 1 ч.ч. след всяко от останалите две основни хранения.
Ако прилагате този лек профилактично, трябва да го повтаряте три седмици като след всяка седмица на прием, правите едноседмична почивка.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *