Пречистване на дихателните пътища се прави най-добре ето така! (РЕЦЕПТА)

Пречистване на дихателните пътища е нещо, към което всеки мислещ човек трябва да се стреми!

Дишането е процес, без който всяко човешко същество не може. Затова, когато то е затруднено, това се отразява винаги много болезнено на организма. Това може да бъде избегнато, ако си правите често пречистване на дихателните пътища.

Най-добрият лек за целта се прави от натурални съставки. Те са чесън, прясно мляко и вода. Тези три неща правят идеалната комбинация за по-добро дишане.

Пречистване на дихателните пътища – задължително за добро здраве!

Две чаши прясно мляко (пълномаслено) се смесват с една чаша вода. Новополучената смес се слага на слаб огън. След това се пускат 8 скилидки чесън, които предварително са били добре почистени. Котлонът се намалява, но продължава да работи до намаляването на течността наполовина. Тогава вече чесънът ще е сварен както трябва.

Напитката е нужно да бъде консумирана топла, но не и направо гореща. Изпива се наведнъж, най-добре преди хранене.

Всичко може да продължи колкото вие пожелаете. Ако сте имате или сте имали астма, бронхит, туберколоза или други подобни проблеми, е препоръчително да се ползва този лек поне месец.

Всяко пречистване на дихателните пътища изисква жертви. Излишно е да се споменава, че по време на процеса е забранено изрично да се пушат цигари, марихуана или други подобни неща.

Чесънът по принцип е известен с антибактериалните си функции. Той е убиец на вируси и затова е полезен и в самостоятелен вид при консумация.

Демир бозан билки за бъбреци

Прясното мляко обаче е добър проводник на чесъна. То помага полезните му свойства да навлязат по-бързо в организма. Затова е много ценно двете неща да бъдат в комбинация.

„Бях пушач от 20 години, когато ми откриха белодробен емфизем. Имах избор – или да спра цигарите, или да се докарам до рак. Реших, че искам да живея още дълго и се отказах от пушенето. Беше ми тежко обаче, защото дишането ми беше много влошено. Тогава открих този лек с мляко и чесън и от 2 години съм нов човек.“ – споделя един от опиталите този метод хора.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *