Само 14 дни: Накиснете бадеми във вода вечер и ги изяжте обелени сутрин! (идея нямате какво се случва с тялото ви)

Всички знаем, че бадемите са много полезни за добро здраве, но не предполагахме и още нещо!

Яжте няколко сурови бадема за здраве и красива кожа. Чували сме този съвет редица пъти и той наистина е верен. Бадемите са едни от най-полезните ядки, да не кажем и най-полезните за здравето.

Това обаче е така само и единствено ако ги ядем сурови. Да, суровите може и да не са толкова вкусни като изпечените и осолени бадеми, но в последните няма и грам полза. Дори вредят на килограмите ни, защото от тях се дебелее.

здраве

Бадемите носят здраве и топят мазнините около корема, както и гадните паласки. Само опитайте и ще се уверите сами

Днес обаче ще ви разкрием невероятното свойство на суровите и обелени бадеми да влияят на организма ни за здраве. Просто вземете 10-15 бадема максимум, може и по-малко, и ги накиснете в обикновена паничка с вода вечерта.

Оставете ги така цяла нощ, а на слeдващата сутрин още на гладно, обелете внимателно бадемите и ги изяжте. Преди тях изпийте чаша с топла вода. Накиснати, бадемите се белят супер лесно и няма да ви затрудни.

Важно е да ги обелите, тъй като в кожата им се съдържат вещества, които пречат впоследствие да приемем наистина полезните неща, които съдържа ядката им. А те са фибри, протеини, калций, фосфор, цинк, витамин Е, магнезий и още редица.

Ако ги консумирате само 14 дни един след друг, то със сигурност ще укрепите дейността на сърцето си. Бадемите са изключително полезни за сърцето и това би ви го казал всеки кардиолог.

Това, което не знаете обаче е, че за тези 14 дни ще отслабнете без никакво усилие и предимно в областта на корема и талията. Да, няма никаква измама – съдържанието на бадемите разгражда и топи безотказно мазнините в областта на корема.

Опитайте и сами ще се уверите, че това е нещо наистина фантастично.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Само 14 дни: Накиснете бадеми във вода вечер и ги изяжте обелени сутрин! (идея нямате какво се случва с тялото ви)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *