Само 1 седмица по чаша на ден: Черният дроб и жлъчката работят като нови! (евтина рецепта)

Тази рецепта прави черния дроб и жлъчката като нови, много е важна за здравето!

Всички знаем, че черният дроб се явява филтър на организма ни. През него минават години наред всички вредни вещества, нечистотии и токсини. Той обаче също се износва и работата му се затруднява.

За да сме здрави, трябва да се радваме на здрав черен дроб и жлъчка. Както и да се грижим за всичките си останали органи, разбира се. В случая обаче ще ви дадем една евтина природна рецепта, която по-скоро може да се определи като чудо.

черния дроб

Невероятно пречистване на черния дроб и жлъчката

Тя изцяло пречиства черния дроб и жлъчката като само след една седмица и двете работят като нови. Не е нужно да си правите изследвания, тъй като сами ще усетите осезаемата разлика в здравословното си състояние. Но ако желаете, може и да се прегледате при лекар за доказателство.

Всичко, което трябва да направите, е всеки ден сутринта, в течение само на една седмица, да пиете от този невероятен еликсир. Правите го сами, в домашни условия и то наистина бързо.

Взимате 50 грама мента, но прясна, 25 грама лимонов сок, 30 грама портокалов сок, три лъжици мед и един литър вода. Оставете водата да заври в една тенджерка и веднага след това пуснете в нея листата от прясната мента.

Намалете почти напълно огъня и варете не повече от пет минутки. Махнете после съда от котлона и оставете водата да се охлади до степен на стайна температура.

“Демир

Чак тогава прибавете в нея портокаловия и лимоновия сок, а накрая сложете и меда. Той трябва да бъде натурален и наистина качествен, така че внимавайте откъде си го набавяте. Разбъркайте добре и прецедете напитката. Тя вече е готова за консумация.

Тази течност се пие наведнъж, след ставане и преди хранене. Един път на ден. На следващия си приготвяте еликсира отново, защото е задължително да бъде пресен и да не престоява, дори и в хладилника.

Ще се уверите с очите и най-вече с тялото си какво влияние върху черния дроб и жлъчката има. Пречиства ги като с метла и гони всичко вредно и нечисто в тях.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *