Това уникално нещо прави пречистване на белите дробове за 5 дни!

Пречистване на белите дробове е онова, което може да ни спаси от опасности с дишането за в бъдеще, а и в настоящето!

Да, когато става въпрос за дишането на човек, всички трябва да са много стриктни и внимателни. Затова трябва да се каже, че е много полезно осъществяването на периодично пречистване на белите дробове.

Това спестява много проблеми като бронхит, кашлица, бронхоплевмония, ларингит и др. За астматиците също е много полезно, защото им помага да дишат по-добре с дни напред.

А какво е най-доброто пречистване на белите дробове? То задължително трябва да комбинира само съставки, които правят дишането по-леко. Затова ви предлагаме точно такава рецепта.

Ето ги и самите продукти, необходими за съставянето на лек за белите дробове:

  • зехтин (1 суп. лъж.)
  • мед (1 суп. лъж.)
  • жълтък (1 бр.)
  • сода за хляб (1/4 ч. лъж.)
  • прясно мляко (250 мл.)

Първо се вари млякото. След като стане готово, се оставя за леко охлаждане. През това време в него се добавят останалите съставки. Накрая се разбърква изключително обилно.

Пречистване на белите дробове – спасява дишането моментално!

От новополучената смес трябва да се консумира в пет последователни вечери най-малко. Нека това става винаги преди лягане. По този начин ще може през нощта да се усили въздействието, тъй като тогава човек не е подложен на вредни изпарения, цигарен дим и други вредители на дишането.

“Демир

Тази смес има огромен ефект върху пушачите. Дори и да не са намалили цигарите, ако приемат от това поне 5 поредни дни, те ще изпитат огромно облекчение на белите си дробове. Поне кашлицата, присъща за много от пушещите хора, ще изчезне.

„Пих го една седмица и сякаш товар ми падна от гърдите. Пуша от над 25 години и това ми вреди много на дишането. Сега обаче си правя профилактично тази смес и тя ми дава нови сили. Препоръчвам я на всички с проблемно дишане,“ – споделя един от щастливците, докоснали се до уникалния лек.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *