Най-добрата детоксикация, гарнирана с отслабване – виж правилата!

Направете си детоксикация, която ще ви докара до страхотно отслабване!

Хората често смятат, че щом не ядат много, ще свалят килограми. Различни диети правят точно това, но за да бъде едно отслабване здравословно, трябва то да бъде предшествано от детоксикация, научи Doctorbg.net.

Най-добрият начин за постигането на този ефект е чрез вода. Пиенето на вода пречиства организма, което го подготвя за множество ползотворни процеси, които протичат в него, пише Brightside.me.

Само водата е в състояние да ви втали, при това по много полезен начин. Тя изчиства тялото и допринася за постигането на алкална среда в него. Това е така поради премахването на киселините.

Ето и какви са точните правилата, за да се стигне до детоксикация и отслабване по учебник:

Събуждате се сутрин и още преди да вкусите каквото и да било, изпивате на гладно последователно 4 чаши вода. Няма значение дали тя е от чешмата или минерална. След това не ядете или пиете нищо поне 45 мин. Закусвате. После не ядете нищо поне 2 часа. Обядвате. Пак не вкусвате нищо 2 часа. След вечерята е същото.

Пиене на вода води до отслабване и детоксикация в едно

С този метод може да се постигнат множество ползи за организма. Освен пречистване и отслабване, се стига до освежаване на вънщния вид. Кожата става по-гладка и еластична.

“Демир

Тайната на пиенето на вода по този начин е, че засилва метаболизма. Това е сред основните неща за свалянето на килограми. Когато сутрин се пие вода, тя обира натрупаните през нощта киселини в стомаха и така става по-добра средата, в която се приемат хранителни вещества, което пък възпрепятства напълняването.

Чрез този метод се постига и предпазване от уринарни инфекции, настинки, косопад, засилва се имунитетът и цялостно човек се чувства по-свеж, енергичен и пълен с живот.

„Пия по много вода вече и се чувствам по-отпочинала. Здравето ми се подобри значително, при това без да ползвам лекарства. Доволна съм, че го постигнах само с вода.“ – казва щастлива потребителка на метода.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *