Само 3 лъжички на ден: Без излишна сол в организма и минус 5 кг за месец! (мощен пазител и против грип)

Само 3 лъжички на ден: Без излишна сол в организма и минус 5 кг за месец! (мощен пазител и против грип)
4.5 (90%) 2 votes

Домашен сироп, който прави чудеса за отслабване и брани от вируси и грип!

Днес ще ви представим една наистина уникална рецепта, с която постигате две от най-важните неща. Първото е отслабване, а второто предпазване от вируси, грип и дори най-обикновена настинка.

Но да ги разгледаме едно по едно. Хората с поне малко обща култура знаят, че отслабването и напълняването зависят до голяма степен не само от количеството на приетата храна, но и на солта. Точно така – солта в организма ни често пъти спомага за качването на килограми и за трудното им сваляне.

грип

Не само за отслабване, а и против грип е този наистина ценен домашен сироп

С този домашен сироп обаче цялата излишна сол от организма се изхвърля напълно. Действието е подобно на целенасочено извличане, наистина дава невероятен резултата. Благодарение на това и всеки, който е консумирал напитката, отслабва с до 5 килограма за месец.

Ако изключим отслабването, този домашен сироп е ултра полезен за здравето като цяло. Той укрепва имунната система и прави чудеса с нея. Гарантирано няма да ви доближи вирус, настинка, камо ли грип. Точно в момента това е от съществено значение, при всички болни от гадния грип в страната.

Но да не губим време и да ви представим рецептата, по която да си приготвите това чудо. Тя е много простичка и евтина. Вземете само 12 скилидки чесън и ги разрежете на четири, като кръстачка.

След това ги сложете в стъклен буркан, но такъв, който се затваря наистина добре. Вътре в буркана, при чесъна, изсипете половин литър червено вино и затворете съда. Това е цялата работа и „трудност“ на приготвянето.

Този сироп обаче не се пие веднага, за нищо на света. Той трябва да престои затворен две седмици като често пъти се разклаща. Едва след това всички ценни и лечебни съставки вече са налице. Взимайте по една лъжичка от този сироп, три пъти през деня и ще видите сами ефекта му.

Добре е да се приема преди яденето, при това не по-малко от половин час преди сядането на трапезата. Читатели споделят уникалните си резултати с този домашен сироп, така че очакваме и вашите отзиви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *