Пречистване на черния дроб: Виж напитката – убиец на токсини!

С това пречистване на черния дроб човек започва отново да се чувства свеж и пълноценен!

Токсините са част вече от почти всеки човешки организъм. Лошият начин на живот, който водим, може да ни докара хиляди проблеми. Обикновено най-серозните проблеми удрят точно черния дроб, който събира вредителите, но когато те станат прекалено много, той става неспособен да действа качествено. Ето защо е необходимо по-често пречистване на черния дроб, дори и да не се чувстваме зле на момента.

Най-важното за черния дроб е здравословната храна. Именно от нея е съставена напитката, която ви предлагаме. С нея ще се изчистите от токсините за нула време и ще заживеете един по-приятен живот.

Съставки:

  • лимон с кората (1 бр.)
  • пресни листа от мента (една шепа)
  • портокалов сок (една ч. ч.)
  • вода (1 л.)
  • мед (1 ч. лъж.)

Приготвяне:

Първо се слага водата на котлона до завирането й. После се сипват ментовите листа, които се оставят да врят за 5 минути. След като се махне ментовата вода от котлона, се охлажда в рамките на няколко минути. След това се добавят портокаловият сок и се изцежда лимонът вътре, а кората му се настъргва. Всичко приключва с добавяне на мед.

Пречистване на черния дроб е идеалния начин за по-пълноценен живот

Консумация:

Напитката за пречистване на черния дроб може да се приема и топла, и студена или хладка. За предпочитане обаче е да бъде топла, защото така действието й в организма ще бъде по-бързо. Тя трябва да се пие или сутрин на гладно, или преди лягане вечер. Разбира се, изпива се наведнъж, а не на дози.

С тази магическа течност тялото се освобождава от всички токсини и става като ново. Затова се стига дори до отслабване. Напитката влияе и на храносмилателната система, регулира я, засилвайки метаболизма.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Строго забранено е по време на лечението, чиято продължителност е по преценка на пациента, да се консумират алкохол и мазни храни.

Doctorbg.net пожелава успех на всички, които желаят силно да променят живота си към добро!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *