Пречистване на организма: Минус 15 кг. токсини с тази смес! (РЕЦЕПТА)

Премахнете множеството вредители с пречистване на организма, което ще ви направи по-здрави и свежи!

Човешкото тяло е нещо, за което трябва постоянно да се грижим, ако искаме да живеем дълго и пълноценно. Ето защо всяко едно пречистване на организма е изключително ценно, то изхвърля всичко натрупано чрез нездравословното хранене, научи Doctorbg.net.

За целта ние трябва да подберем точно онези хранителни продукти, които най-добре са в състояние да облекчат цялостно организма. Тоест да му намалят кръвната захар, кръвното налягане, да се регулира метаболизмът, дейността на червата и т.н.

Всичко това е възможно най-вече с една комбинация от четири неща. Това са кисело мляко, джинджифил, брашно от елда и мед. Те правят смес, която извършва детоксикация като от мечтите.

Пречистване на организма е необходимо поне два пъти годишно

Сипвате в съд една кофичка мляко и го разбърквате до разбиването му. После добавяте 1 суп. лъж. брашно от елда и пак разбърквате перфектно. Смилате в блендер корен от джинджифил и изсипвате сока в останалата смес. Накрая сипвате и 1 суп. лъж. мед. Като за последно всичко се бърка много силно.

Природното лекарство се изяжда наведнъж сутрин. То трябва да замества закуската. Взимайте го поне 4 дни поред и ще установите, че у вас има нещо ново и различно. Това ще бъде чувството за пречистен организъм.

С тази смес се постига и значително отслабване. Тъй като засилва метаболизма, мазнините започват да се топят една след друга. Храносмилателната система започва да се регулира, а оттам се стига и до сваляне на килограми.

Установено е, че с тази лечебна смес се постига изхвърляне от организма на цели 15 кг. токсини. Всички те пречат на пълноценния ни живот. Усещат се най-вече чрез сънливост, умора, разсеяност, чести насинки и инфекции и др.

“Фигурин

Ако изпитвате често нещо от гореизброените, значи имате нужда от пречистване на организма. То е важно заради предотвратяването на болести, които токсините могат да докарат.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *