Мощен ефект: Солени превръзки лекуват гъбички, кариес, гранулом, възпаление на белите дробове и още куп болести!

На практика тези солени превръзки са напълно безплатни, тъй като всеки има нужната съставка в дома си!

Какво по-важно от здравето?! За жалост обаче или не му обръщаме достатъчно внимание, докато го имаме. Или тръгваме към скъпите химии в аптеките, след като сме се разболели. Малцина знаят природни и наистина ефективни начини за лечение като тези солени превръзки.

Затова и ще ви запознаем с качествата им, които са признати от години и то не само у нас. С тях се лекуват най-различни болежки – като започнем от гъбички по ноктите, кариеси, болни зъби и стигнем до възпаление на белите дробове, и редица други.

солени превръзки

Солени превръзки лекуват редица болежки

Някои твърдят (при това съвсем не са малко на брой), че тези солени превръзки правят чудеса и в случай на тумори и други видове рак. В това не сме сигурни, така че все пак се допитайте и до други източници. За посочените по-горе проблеми обаче, данните са налице.

Въпросните солени превръзки се правят повече от лесно. Трябва ви само готварска сол и вода. Забележете – говорим за готварска, а не за морска сол. Последната е също толкова полезна, но за други неща и употреба.

Важно е да знаете, че готварската сол в направения воден разтвор не трябва да е повече от 10%, но не бива и да е по-малко от 8%. Водата трябва да е топла и дори гореща. Толкова, колкото може да понесете като температура върху тялото си, но без да ви ощави, разбира се.

С този разтвор се напоява памучно или ленено парче плат (важното е материята да е хигроскопична, тоест „дишаща“). Отгоре може да я закрепите към тялото си с помощта на малко бинт или обикновена лепенка.

“Фигурин

Тези солени превръзки се поставят задължително върху болното място. Ако имате гъбички по ноктите – върху пръстите на краката, ако проблемът е с белите дробове – върху гърдите, ако страдате от зъбобол или гранулом – на бузата.

Тези солени превръзки имат уникалната способност да изкарва от болния орган всички нечистотии и да лекува така, както никое скъпо лекарство не може да ви помогне. Ефектът, разбира се, не идва веднага, а и зависи от конкретния проблем. Но видимите резултати се забелязват след 7-8 дни на налагане с чудните солени превръзки.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *