Мигновено прочистване на тялото от токсини и шлаки

Токсините и шлаките водят до преждевременно стареене

Често пъти унесени в работа и ежедневните задачи забравяме, че организмът ни се нуждае от редовно прочистване, което да го избави от натрупалите се токсини и шлаки.

Ще ви разкрием една много лесна рецепта за мигновено прочистване на токсини и шлаки от организма. Едва ли за някого е тайна, че активният въглен е мощно средство за изкарване на шлаките от организма. Освен това е натурален продукт.

Трябва обаче да сте наясно, че това средство няма нищо общо с пепелта от дървените въглища. Ако използвате нея, рискувате да си навлечете сериозни неприятности, вместо да прочистите организма си от токсини и шлаки.

токсини

Токсините и шлаките водят до преждевременно стареене

Най-добрият активен въглен е този, направен от кокосови черупки или други природни източници.
За бързо прочистване на организма от токсини и шлаки, можете да ползвате активен въглен.
Приемът на 25 гр. дневно е напълно достатъчен, за да изведе от организма ви всички ненужни вещества. Освен това трябва да пиете солидно количество вода – около 2.5 литра дневно.

Освен това активният въглен може да ви бъде от полза за много неща. С него можете да се избавите от неприятното акне.
Достатъчно е да смесите една таблетка активен въглен с 2 с.л. гел от алое вера. Разбъркайте добре до получаването на паста и го нанесете върху проблемния участък. След като изсъхне напълно, го отмийте с хладка вода. След няколко процедури кожата ви ще стане гладка и чиста като на бебе.

“Фигурин

Активният въглен предпазва бъбреците и черния дроб от клетъчно стареене. Освен това поддържа доброто здравословно състояние на надбъбречните жлези.
За да предотвратите преждевременното стареене, е добре да изкарате всички шлаки и токсини от организма си.

Поради тази причина специалистите препоръчват да приемате по две таблетки активен въглен след консумацията на тежки ястия.
Освен всичко друго, приемът им ще улесни и работата на стомашно-чревния тракт. Ще ви избави от неприятното подуване и появата на киселините.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *