Лечение на рак: Разкриха природен унищожител на ракови клетки!

Един от най-добрите убийци на ракови клетки е в природните средства. Те създават лечение на рак, което има силно действие в човешкия организъм!

Когато се говори за лечение на рак, мнозина считат, че шансовете не са големи. Това обаче може да се промени, ако се намери средство за противопоставяне на раковите клетки. Тоест трябва да се намери онова, което не им позволява те да растат, а ги свива и постепенно унищожава.

Едно такова средство е комбинацията между сода за хляб и мед/кленов сироп. За много хора може да звучи странно, че сладкото, което по принцип захранва рака, може да бъде използвано срещу него, но това е възможно благодарение на содата.

Лечение на рак със сода и мед

Сода и мед за лечение на рак

На практика медът или кленовият сироп служат само за примамка, за да може раковата клетка да се излъже и после содата да я унищожи. Без примамката няма как да бъде осъществено максимално ефективно лечение на рак.

Комбинацията трябва да бъде 3 към 1 в полза на сладкото. Тоест колкото и да сложите от двете съставки, нека медът/кленовият сироп да бъде 3 пъти повече от содата за хляб. Бърка се до абсолютното получаване на хомогенна смес.

Трябва да се приемат по 3 ч. лъж. от сместа преди всяко хранене. Това задъжително е нужно да продължи минимум месец, но може и повече. Няма ограничения в максималната продължителност, понеже лекарството има само позитиви за човешкия организъм.

Природният лек има отлично действие не само при лечение на рак, но и при борба с други тежки онкологични заболявания. Затова консумацията му е полезна и при профилактично пречестване на организма.

„Може и да не сте болни, за да приемате от сместа. Тя ще ви предпази от евентуална поява на болести. Важно е човек да се грижи за себе си, докато все още е здрав, защото после става много по-трудно.“ – коментира потребител на природния лек, пожелал да запази анонимността си.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *