Край на кашлицата, холестерола и бавния метаболизъм: Направете си чесново мляко и… (ще се смаете)

Тази комбинация на чесън и прясно мляко (чесново мляко) сигурно ще ви учуди, но първо я опитайте!

Чесън и прясно мляко. Как ви звучи, а?!… Сигурни сме, че повечето от вас ще сбърчат нос с погнуса и ще махнат с ръка, че сме луди. Но правилно го е казал още Вазов „Лудите, лудите… те да са живи“. И си е точно така, защото от тази странна наглед комбинация чесново мляко се получава чудо за здравето.

С чесново мляко може да се излекувате от редица болежки като основните от тях са упорита кашлица, бавен метаболизъм, влошен имунитет, проблеми със сърцето, артрит, астма и редица други.

чесново мляко

Чесново мляко – природно чудо за здравето ни

Прави се едно и също във всички случаи. Пиете тази смес от чесън и мляко. Дори, когато става дума за лечение и облекчение на артрит, пак я пиете. Да не помислите, че си я мажете по тялото – изобщо не.

За да си забъркате това природно и наистина уникално лекарство чесново мляко у дома, трябва да спазите точно пропорциите на съставките. Които първо са евтини и второ, има ги в почти всеки дом. Ако не, ей го къде е кварталният магазин, нали така?!

Ще ви трябват половин литър прясно мляко, десетина скилидки чесън, които са добре смачкани, две лъжици обикновена захар, 250 грама вода – чешмяна или минерална.

Приготвяме това чудо като първо си взимаме една удобна тенджера и в нея изливаме чашата с водата плюс прясното мляко. Веднага след това прибавяме в тях и смачканият чесън. Включваме котлона и оставяме тази смес да заври.

“Фигурин

След като заври добавяме и захарта при непрекъснато бъркане обаче. Сваляме от котлона и оставяме да изстине малко. Но това, което трябва да знаете, че чесновото мляко се пие задължително топло. Така действието му е още по-силно и бързо.

За лечение на посочените проблеми трябва да го пиете три пъти на ден в течение на поне една седмица. Консумира се така максимум две седмици и после се прави почивка от 14 дни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *