Намаляване на кръвната захар и отслабване в едно: Виж напитката – стимулант на метаболизма!

Не е лесно хем да се отслабне, хем да се постигне намаляване на кръвната захар! Една напитка обаче го постига!

Основен проблем пред мнозина в днешните поколения е как да се направи намаляване на кръвната захар, без това да засегне негативно здравето. Много хора гладуват с вредни диети, като така пак свалят захарта си, но на висока цена. Затова нашата цел е да ви покажем напитката, която ще напрви този процес най-лесно и здравословно.

Става въпрос за копърова вода. Да, именно копърът създава прекрасна среда в организма, която укрепва здравето на човека. Той съдържа много вещества, които водят до намаляване на кръвната захар и предразполагат към отслабване.

Намаляване на кръвната захар с копър

Копърът води до намаляване на кръвната захар

Как да се направи копърова вода:

Един литър вода трябва да заври добре, след което се маха от котлона и в нея се изсипва 1 суп. лъж. семена от копър. Оставя се за престояване в термос в рамките на час. Ако нямате наличен термос, ползвайте буркан с капачка – увивате го във фолио и го слагате в найлонова торбичка. След този един час прецедете с помощта на цедка.

Приемането на напитката се осъществява съвсем нормално. Пие се сутрин 1 ч. ч. и после вечер още 1 ч. ч. Няма значение дали преди или след хранене, важното е да спазите дозата от 2 чаши дневно.

Копъровата вода, освен че е полезна за намаляване на кръвната захар, което я прави ефективна за всички диабетици, помага и при подуване на корема, цироза и сърдечна недостатъчност. Ако проблемите са много сериозно, дневната доза може на прерастне на 3-4 чаши.

Демир бозан билки за бъбреци

Напитката е с огромен ефект и за хора, желаещи да намалят теглото си. Тя топи мазнините много бързо, понеже регулира метаболизма. По този начин влияе отлично на храносмилателната система.

„Всяко отслабване предизвиква трусове в организма, но не и това. С копъровата вода се губят килограми постепенно, но сигурно. Чувстваш се прекрасно, след като я изпиеш.“ – споделя потребител на напитката.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *