Д-р Емилова: Само за 10 дни минете на чудото на Дънов и ще хлъцнете от резултата! (супер лечение и отслабване)

Д-р Емилова е категорична в уникалния ефект на режима на Дънов!

Д-р Емилова разкри, че сега е точният момент, в който трябва да започнем с режима на Петър Дънов. Ако, разбира се, искаме да отслабнем или да излекуваме някои от болежките си. Тя е убедена в резултата, който само след десетина дни ще ни накара да хлъцнем от удивление.

Въпросният режим на Петър Дънов е познат като житния режим. При него е важно в течение на десет дни да не се консумира нищо друго, освен позволените продукти и съставки. Солта и алкохолът са напълно изключени и трябва да го споменем още в началото. Да си знаете.

Дънов

Житният режим на Дънов прави чудеса с нас и организма ни

За всеки ден от режима на Дънов, трябва от вечерта да вземем сто грама жито и да го затворим много добре в термос, като сме го залели с вряла вода. На сутринта още на гладно изпиваме житената вода, към която сме добавили сока от половин лимон и малко мед.

През останалото време на деня си разделяме набъбналото жито и го разпределяме на три порции. Заедно с него на ден са ни позволени за консумация и три ябълки, девет ореха, три лъжици мед и един-два лимона.

Добре е да караме само на тези продукти като гарантираме, че няма да ви стане нищо. Д-р Емилова споделя, че около втория или третия ден някои хора може да се почувстват леко отпаднали и без сили, но това усещане ще изчезна бързо.

Това е така, защото организмът се настройва бързо към пречистване и изхвърля от себе си всички токсини и вредни вещества, които го затлачват.

„Ябълките са полезни за сърцето, орехите за мозъка, а меда чисти кръвта. Както виждате, всичко небоходимо се съдържа в храната ни. И нека никой да не мисли, че ще умре от глад. Да се тъпчеш, както сме свикнали, не означава, че се храниш. Ти просто си прасе“, коментира д-р Емилова.

След тези десет дни трябва да се направи захранване с така наречената „ангелска супа“, която се състои от картофи, моркови, лук и магданоз. Но без грам сол в нея. С това пречистване не само зверски и здравословно ще отслабнем, но и ще се излекуваме от редица болести, убедена е д-р Емилова.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Д-р Емилова: Само за 10 дни минете на чудото на Дънов и ще хлъцнете от резултата! (супер лечение и отслабване)

  1. Интересно ми е да получавам ваши информации за народни лечения !

  2. Ефектът от житния режим е безспорен, най-вече по отношение на изчистване на организма. Отслабването е индивидуално, според необходимостта на всеки организъм. Хората с по-чувствителни стомаси трябва да бъдат много внимателни при прилагане на режима. При поява на болки в стомаха е задължително да се консултират с лекар. Може да се получи възпаление на панкреас или апендицит.

  3. Аз едва не стигнах до болница от житния режим на Дънов! Защо никой никога не казва, че той просто не е универсален и не е за всички?!? Никоя диета не е универсална и общовалидна за всички. При мен например се получи обратния ефект. Защо? Защото тази диета е СИЛНО НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНА за хора с автоимунни заболявания. При тези заболявания трябва да се изключи глутена (житото) за постоянно. А този режим е житен и основното в него и именно житото. За кои хора не е препоръчителен този режим? За всички видове автоимунни заболявания, за всички заболявания на щитовидната жлеза, за хора със синдрома на „пропускливите черва“, за хора с неустановени вътрешни възпалителни процеси, защото не се знае от какво са причинени. Сами виждате колко е дълъг списъка, така че, моят съвет е да ВНИМАВАТЕ!

    • Казва се ,че с тая диета се отслабва,пречистване на организма,и смъква кръвната захар. Нищо подобно,всичко е на обратно най-вече кръвната захар скочи като луда…стриктно спазвах всичко ноооо…..спрях диетата защото се уплаших.

  4. Какви ли диети не правих и това което е за 10 дни или нещо друго не ми се получава,аз отслабнах 12 килограма с диетата на Ваня Червенкова,но след това си върнах килограмите.Ще опитам и тази но е малко трудна.

  5. Как може да напишете, че в ангелската супа се слагат лук и моркови… тя се прави само и изключително от катрофи, магданоз и малко сол!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *