Сваляне на кръвно налягане, детоксикация и отслабване само с чаша вода!

Сваляне на кръвно налягане е част от процеса по детоксикация и отслабване. Всичко това може да бъде възможно с няколко много елементарни правила за спазване!

Човекът подценява силата на водата. Тя е в състояние да направи здравето ни оптимално добро чрез сваляне на кръвно налягане и други полезни следствия от това. Всичко, което трябва да се направи, е да се знае как и кога да се пие вода.

Не е тайна, че по-голямата част от човешкото тяло се състои именно от вода. При по-слабите хора тя е повече. При по-закръглените обмяната на вода не се получава добре и затова те бавно я изхвърлят. Това води до доста проблеми, но решението е да се започне правилна консумация на водата.

Сваляне на високо кръвно с вода

Пиене на вода – сваляне на високо кръвно и други ползи за здравето!

  • Пиене на вода веднага след събуждане от сън

Още щом станете от леглото е хубаво да изпиете чаша вода. Ако не веднага след сън, то е задължително да се пие вода преди първото хранене или каквато и да е друга консулация (като кафе например). По този начин се обират токсините в стомаха, които са се установили там през нощта.

  • Пиене на вода 30 минути преди хранене

Поне по чаша вода по половин час преди ядене помага на храносмилателната система. Така се стимулира метаболизмът. Освен това водата преди хранене намалява количеството храна, което се поглъща, понеже създава усещане за ситост.

  • Пиене на вода преди къпане

Малко хора знаят, че консумацията на вода преди душ води до сваляне на кръвно налягане. Освен това така се постига по-лесна хидратация на кожата.

  • Пиене на вода преди лягане

Когато се пие вода преди сън, се намалява рискът от инсулт или инфаркт, които са присъщи за малките часове от денонощието. Така се засилва и работата на бъбреците. Дори да ви се наложи да станете няколко пъти до тоалетната през нощта, това е нищо в сравнение с опасността от спиране на сърцето например.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *