Тази смес ще изкара всички токсини от организма ви

Ще се почувствате като преродени

Тази смес, съставена от два продукта е толкова мощна, че ще изкара всички токсини от организма ви.

Всеки е наясно, че за да функционира организма му правилно, е необходимо да го избави от всички онези токсини, които се натрупват в него. Колкото повече шлаки, токсини и отпадни вещества съберете в организма си, толкова повече ще се влошава здравословното ви състояние.

Именно поради тази причина лекарите препоръчват да правите редовно прочистване. Не го пренебрегвайте, защото то наистина е от огромно значение за здравето ви. Бъдете достатъчно отговорни и освобождавайте организма си от описните токсини. Правете го периодично и няма да съжалявате.

токсини

Ще се почувствате като преродени

Освен това ще ви освободи и от натрупалите се мазнини. Може би вече се питате кои са тези две вълшебни съставки.
Става въпрос за ленено семе и карамфил. Това са двете изключително мощни средства за прочистване.

Нуждаете се от 100 гр. ленено семе и 10 гр. сушен карамфил. Смелете двата продукта на прах с помощта на кафемелачка. След това ги поставете в съд, който се затваря херметически, за да ги предпазите от влагата.

Взимайте от тази смес всяка сутрин в три поредни дни. Трябва да консумирате по
2 с.л. преди закуска. Можете да добавите сместа към вода. В случай, че не можете да приемате сместа на празен стомах, може просто да я добавите към закуската.

Схемата, по която се прави прочистването с тази вълшебна смес е 3:3. Това означава, че три дни взимате сместа, след това три дни почивате. Повтаряйте така до края на прочистването.

“Фигурин

Можете да сте сигурни, че тази смес ще ви избави от всички токсини, натрупали се в организма. Ще ви помогне да се избавите от всички токсини, вредни бактерии, гъбички и паразити.

Няма определен период, в който трябва да приемате сместа. Вие сами ще усетите, че сте се избавили от всички ненужни неща в организма, когато се почувствате по-бодри и енергични.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *