Запомнете го: Това е най-мощният български лек, действа като чудо при 90% от хората! (рецепта)

Това е най-силният и признат български лек за здраве, наистина е ударен!

Най-мощният български лек за здраве. Да, не мигайте на парцали, защото има такъв и точно сега ще ви го представим. По-скоро даже ще ви го припомним, тъй като едва ли има човек, който да не го е чувал. Ако не от друг, то поне от бабите и дядовците си.

Този български лек действа като чудо на цели 90%, че и повече от народа. Изключения правят единствено хората с висок лош холестерол. Които може да се възползват от качествата на това лекарство, но само при спешна нужда и по малко. Например като разберете, че имунната ви система е отслабнала или ви хваща вирус.

български лек

Хем ще ви е вкусно, хем ще пращите от здраве с този български лек

С този български лек ще видите какво означава силна имунна система и бягство от всички болести. А и не е никак скъпо. Това, с което трябва да се снабдите, е малко лук – всеки го има в хладилника си, истинска домашна ракия и домашна (за предпочитане) сланина.

Да, сетихте се вече сигурно. Говорим ви за най-стария начин за лекуване на болести от дедите ни. За които е нямало аптеки, нито скъпи лекарства. А много от тях въпреки това са доживявали дълбока старост. Ей така, на инат. И с чудните си знания за това, което най-добре памага на здравето им.

Арахидоновата киселина, която се съдържа в сланината, помага за активирането на всички защитни сили на организма ни. И то така, че нито вирус, нито грип може да ни пипне. Лукът пък е истински коктейл от витамини като в себе си съдържа цели 36 ценни елемента.

За ракията няма какво да говорим – всички са я пробвали и знаят какво злато е тя за лечение, не само за сладки приказки в компания. Умерените количества мазнина са полезни и за сърцето, както и за кръвоносните съдове. Но помнете – малко и умерено.

Достатъчно е два пъти седмично да си хапвате малко лук със сланинка, а към тях да пийвате по една малка чашка ракия. Сами ще видите какво ще се случи с организма ви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *