Не го знаехме: Натиснете тази точка от тялото си за 20 секунди и ще видите ефекта само след 14 дни! (виж тук)

Ако масажирате само за 20 секунди на ден вашата тимусна жлеза, ефектът няма да закъснее!

Вероятно малцина знаят (признаваме, че ние не сме от тях), за ефекта, който оказва върху организма ни масажирането на нашата тимусна жлеза. На снимката ясно е показано къде се намира тя. Тимусът доказано помага за премахването на негативната енергия от тялото ни.

Тази тимусна жлеза помага като истинско чудо за засилването и укрепването на имунната система, както и за цялостно поддържане на здравето. Достатъчни са само 20 секунди, но всеки ден, в които леко натискаме или масажираме тази точка.

тимусна жлеза

Може да не знаете, но тази тимусна жлеза има огромно влияние върху енергията и здравето ни като цяло

Разбира се, става дума за леко притискане. Не е препоръчително да започнете да се биете в гърдите като Тарзан, нито да издавате характерните за него звуци. Просто леко притиснете и започнете да галите с пръстите си тимусната жлеза, а не след дълго ще откриете сами колко ефективно е това.

“Демир

Знае се отдавна, че тази тимусна жлеза е истински мост между мозъка и тялото ни. Нейното задействане и стимулиране от изключителна важност, ако усещаме, че енергийната ни система е извън равновесие. А това може да се разбере лесно от честото боледуване, изблик на нервност, депресивни състояния и прочие.

Ако сме в стрес, тимусната жлеза се свива и това неминуемо води до рязък спад на жизнените ни сили. Ако масажирате тази точка всеки ден, само след две седмици ще се чувствате като прероден. Приливът на нови сили, енергия и здраве няма как да остане незабелязан от вас.

Понякога, по време на масаж, може да почувствате и леко мравучкане по тялото. Не се плашете, а се радвайте, защото това означава, че правилно изпълнявате указанията и тимусът ви се е засилил.

Пожелаваме ви успех в начинанието и ще се радваме да споделите своите усещания и резултати след това.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *