Смес за експресно премахване на херпеси и брадавици

Смес за експресно премахване на херпеси и брадавици
Оценете статията

Достатъчни са само 15 минути

Като по неписано правило неприятните брадавици и херпеси излизат в моментите, в които най-малко имаме „нужда“ от тях.

Ще ви разкрием рецептата за приготвянето на невероятна смес, която със сигурност ще унищожи неприятните херпеси и брадавици за раз време.

Вероятно сте наясно, че чесънът притежава мощно противовъзпалително свойство. Именно поради тази причина той често присъства в лечението на имунологични и кожни проблеми.
Счуканият чесън е в състояние да ви избави от херпеси, брадавици и различни видове гъбички, без никакъв проблем.

херпеси

Достатъчни са само 15 минути

Ето какво трябва да направите, за да си приготвите лечебната паста за херпеси и брадавици:

Обелете и нарежете на ситно четири скилидки чесън (по възможност български). Счукайте ги в хаванче или ги намачкайте с помощта на преса за чесън. Към получената чеснова каша добавете и 2-3 с.л. натурален ябълков оцет.
Приготвяйте всеки ден свежа паста, която да наложите върху засегнатото място.

Не е необходимо да задържате компреса повече от 15 минути. Активните вещества на тази домашна паста са толкова мощни, че това време за действие им е напълно достатъчно. В случай, че херпесът или брадавицата са по-големи, можете да повторите процедурата с чесновата паста няколко пъти през деня.

Ако разполагате с прополис в дома си, бихте могли да добавите съвсем малко парченце от него към пастата. Той има силно противовъзпалително действие.

В никакъв случай не прилагайте тази домашна паста, ако сте алергични към някоя от съставките. Най-добре е преди да пристъпите към приложението й да я тествате на малък участък като наблюдавате дали мястото няма да започне да се зачервява в рамките на 10-15 минути.

След като отстраните пастата, е добре да нанесете подхранващ крем, тъй като в противен случай рискувате да ви се олющи кожата.
Много подходяща за тази цел е и натуралната свинска мас, която обаче в никакъв случай не трябва да е осолена.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *