Абсолютен факт: Диетата на Огнян Симеонов дава първи резултати до 2 дни! (топи мазнини, а не мускули)

Тази диета на Огнян Симеонов дава наистина добри и бързи резултати!

Времето започна да се стопля, а с това в главите ни нахлуха неизменните мисли за лято и море. И, разбира се, за отслабване. Диетата на Огнян Симеонов е чудото, което наша редовна читателка ни сподели в писмо.

И с която е успяла да свали цяло кило и половина, при това само след първите два дни от началото й. Тя уверява, че диетологът Огнян Симеонов е човекът, на когото с удоволствие би целунала ръка. „Напъхах се в старите си дънки. Какво повече бих могла да кажа“, в еуфория е читателката.

диетата на Огнян Симеонов

Диетата на Огнян Симеонов топи мазнини, а не мускули

Оказа се, че диетата на Огнян Симеонов наистина е много лесна и простичка. Това, което липсва в нея, са въглехидратите. Но режимът на хранене е направен така, че те изобщо не ни липсват и не усещаме нужда от тях.

От понеделник до събота включително трябва да се храним с посочените храни и само в неделя може да си позволим кулинарно прегрешение.

И така. Това, което спокойно може да присъства на трапезата ни, са всякакво месо, само без тлъсто, по малко млечни продукти като сирене и кашкавал. Малко кисело мляко, по кофичка на ден. И зеленчуци, но без картофи, грах, боб, зелен фасул.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Освен изброените, можем да ядем всички останали зеленчуци като е най-добре да заложим предимно на зелените от тях. Това може да са краставици, марули, тиквички, спанак, броколи, целина, рукола и други.

Яйцата също са позволени, като и ядките. Но последните трябва да са винаги сурови и само по една малка шепа на ден. Добре е да се пие много вода, поне 2,5 литра всеки ден.

Не бива да се докосвате до всичко останало – сладкиши, захар, тестени изделия, богати на въглехидрати зеленчуци като изброените по-горе и мазни храни.

В неделния ден си давате почивка и удоволствие за тялото и душата. Тогава може да си подсладите с любимото сладко изкушение, парче пица, спагети или онова, което обичате най-много.

Тази диета се прави най-много за месец време, през който може да стопите и до 10 килограма. Зависи колко имате да сваляте. Освен за отслабване, диетата на Огнян Симеонов е чудесна за кожата и косата. А и топи само мазнините в тялото, а не мускулната маса.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Абсолютен факт: Диетата на Огнян Симеонов дава първи резултати до 2 дни! (топи мазнини, а не мускули)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *