Вижте царицата на всички билки за отслабване! (рецепта + още доказани ползи)

Има много билки за отслабване, но една от тях прави впечатление особено много!

Все по-често хората с наднормено тегло прибягват до билки за отслабване и това е съвсем оправдано. Няма по-добър и мощен начин да се вталиш от природния. Защото той носи със себе си не само сваляне на килограми, но и още редица ползи за здравето.

Именно в тази насока се ползва гръмотрънът. Корените на това растение са в състояние да заличат всичко вредно от човешкия организъм и едновременно с това да усилят качествената работата на много от органите в тялото.

Билки за отслабване - гръмотрън

Царицата на всички билки за отслабване

Рецептата в този случай е много проста. Оставяте 2 суп. лъж. корени от гръмотрън да се киснат в 400 мл. гореща вода за 30 минути. После прецеждате и пристъпвате към консумация.

Приема се една трета от цялото приготвено количество, но винаги след хранене. Тоест, ако ядете три пъти дневно, една каничка от 400 мл. ще ви бъде дозата за деня.

Този природен извлек трябва да се приема не повече от 10 последователни дни. След това е нужна почивка от минимум седмица. Лекът не бива да се ползва повече от 3-4 пъти в годината, защото ефектът му е много силен и при злоупотреба може да навреди, вместо да помогне.

В гръмотръна има уникални съставки, които го правят лидер сред всички билки за отслабване. Той съдържа танини, смоли, дъбилни вещества и др.

“Фигурин

По отношение на вталяването тази рецепта има огромен ефект и върху целулита. Той изчезва напълно след консумацията на отварата. Разбира се, целулит имат и слаби жени. Затова дори и те могат да приемат билката, но само веднъж годишно, колкото да се изчистят от целулита.

Наред с всичко това корените от гръмотрън са отличен лек за хипертониците. Билката понижава кръвното налягане бързо и здравословно. Важно уточнение е, че тя не го регулира, а само го понижава. Затова хора с перманентно ниско кръвно не бива да използват горепосочената рецепта. Тя е забранена и за подрастващи (непълнолетни) лица.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *