Важно: Разкриха 100-годишна тайна за лечение на рак!

Важно разкритие за лечение на рак излезе наяве!

Всяка болест има решение, но много са мненията, че тези решения умишлено се пазят в тайна. Причините са известни и те са свързани с големите фармацевтични компании, които биха фалирали, ако няма болни хора. Такъв е случаят и при едно лечение на рак.

Както е известно, ракът все още се води като убиец номер едно в света. Първият и вторият стадий вече са официално овладени, но проблемът идва оттам, че симптомите на болестта се проявяват доста късно и когато това стане, тя е вече твърде напреднала.

Дори и последните стадии на заболяването обаче биха могли да бъдат победени, според учени от Университета в Кентъки. Проучване там е установило, че съществува природен дар, който убива ракови клетки, научи Doctorbg.net.

Става въпрос за семена от грозде. Именно това лекува рака и може да спаси човешки живот. Затова хората, провели изследването, съветват всички онкоболни да похапват колкото се може повече грозде.

лечение на рак с грозде

Лечение на рак със семена от грозде

Най-шокиращото обаче е, че има данни за подобни резултати още отпреди 100 години. Тогава е бил направен същият извод от екип от лекари, но това е било умишлено потулено в световен мащаб.

“Фигурин

„Преди един век глобализацията е била на много ниско ниво. Често това, което го има някъде, не е било известно на никой друг. Може би затова този дар за лечение на рак не е бил разпространен по целия свят.“ – споделя един от лекарите, провел проучването в Кентъки.

В момента изследването стои публикувано в последния брой на списанието, което Американската асоциация за изследване на рака прави. Там може да се прочете, че семената от грозде унищожават до 80% от раковите клетки в организма.

Все по-чести стават опитите на болни хора да се излекуват от коварни болести чрез природни средства. Това е така, тъй като химиотерапията например има множество вредни странични ефекти. Известно е, че тя убива не само раковите клетки, но и здравите такива.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *