Тази вкусна напитка ще ви избави от задържането на вода

Ще ви предпази от сърдечносъдови и храносмилателни проблеми

Ако и вие сте от хората, които са измъчвани от задържането на вода, то тази напитка е точно за вас.

Освен, че няма да ви струва скъпо и се приготвя за раз време, тя съдържа изцяло натурални продукти. Но предимствата й далеч не са само това. Обикновено сме свикнали, когато става въпрос за някаква лечебна смес, то тя да е с неприятен вкус. Този еликсир, който ще ви избави от задържането на вода обаче не спада към тази група лекове.

Напитката е изключително вкусна и полезна. Нищо не ви коства да я направите и да се убедите в лечебните й свойства. Може би е излишно да споменаваме, че задържането на вода само по себе си е доста сериозен проблем. Той обаче може да се окаже само върхът на айсберга и да доведе след себе си редица други проблеми за здравето.
За да не се стига дотам, е добре да се вземете в ръце още в самото начало.

задържането на вода

Ще ви предпази от сърдечносъдови и храносмилателни проблеми

За приготвянето на лечебната смес се нуждаете от следните продукти:
100 мл. вода
1 с.л. семена от чия
3 кръгчета ананас
Прясно изцеден сок от 2 грейпфрута

“Демир

Сложете в блендер кръгчетата ананас заедно с прясно изцедения сок от грейпфрут и водата. Разбъркайте съставките много добре до получаването на хомогенна смес. Сипете напитката в подходяща чаша и добавете семена от чия. Консумира се веднъж дневно – сутрин на гладно.

Съставките притежават диуретичен ефект и ще ви помогнат да решите проблема със задържането на вода в организма. Не трябва да пропускаме и факта, че задържането на вода води до напълняване и още много други проблеми.

В изброените продукти, съдържащи се в този еликсир има и високо съдържание на ензими и антиоксидантни съединения. Те ще допринесат за подобряване на здравословното състояние на бъбреците. Освен това ще ви предпазят от развитието на сърдечносъдови и храносмилателни проблеми.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *