Предизвикайте себе си за 3 дни: Ще видите какво прави това чудо с фигурата и здравето ви! (рецепта)

Само три дни, за които това природно чудо ще ви дари със здраве и минус 2-3 килограма излишно тегло!

Лятото наближава и всеки иска да го посрещне в добра форма. Това природно чудо обаче, не е само за отслабване, но и предимно за здраве. То наистина прави вълшебства с организма ни, при това само за три дни.

Повече не е препоръчително да спазвате режима, тъй като пълните резултати от него са налице точно след третия ден. А ако продължите, може и да се получи обратен ефект. Искате ли да повторите, спокойно може да го правите веднъж в месеца. Ще се радвате на здраве и ще сте благодарни цял живот.

здраве

Чудо за здраве и отслабване е това нещо! А веднъж на ден хапвате и овесени ядки с кисело мляко

Всичко, което ви трябва за този режим за здраве и отслабване (с него моментално стопявате до 2-3 излишни килограма), са само тези простички съставки.

Взимате 150 грама завряла вода (важно е вече да е завряла и тогава определяте количеството). В нея прибавяте две нормални лъжици (за супа) с чист истински мед и хубаво разбърквате, за да се разтвори меда.

Важно е да помните, че не бива да варите водата с меда, за да не се изгубят полезните му свойства. А, за да овкусите сместа и да подсилите ефекта й, вътре може да добавите малко лимон, както и пресен корен от джинджифил.

Тази течност пиете през целия ден като количеството на меда за едно денонощие не бива да надхвърля 150 грама. Напитката си я правите по посочената рецепта, може и няколко пъти на ден. Отделно от нея пийте колкото можете повече вода, най-малко три литра за денонощие.

“Фигурин

Веднъж на ден, но наистина само веднъж, хапвайте не повече от две-три лъжици овесени ядки, разбъркани с кисело мляко. Млякото е добре да бъде с възможно по-ниска масленост.

Веднага след този златен режим за здраве и отслабване, не е хубаво да започнете да ядете въглехидрати, месо или друга тежка храна. Започнете с нещо леко като салати и риба, а след ден-два се върнете към обичайния си начин на хранене. Нека и той все пак да бъде съобразен с разумното и здравословно хранене – без тъпчене и преяждане.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Предизвикайте себе си за 3 дни: Ще видите какво прави това чудо с фигурата и здравето ви! (рецепта)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *