Пих това за подсилване на имунната система, няма да повярвате какво ми се случи!

Подсилване на имунната система е нещо, което трябва да бъде желано от всеки човек, защото това е ключът към живота с добро здраве!

Няма съмнение, че за подсилване на имунната система сред най-важните фактори е това, което приемаме в нашия стомах. Затова организмът често сам ни подсказва какво точно ще ни помогне за постигане на алкална среда.

Едно от домашните лечения в тази насока постига ефект за месец и е изключително по своята дейност, защото е уникално само по себе си. Става въпрос за напитка, която е способна да изгради чисто ново здраве на човека.

подсилване на имунната система с черен пипер

Черният пипер е важен компонент за подсилване на имунната система

Говорим за вода с черен пипер. Да, може да звучи странно на някои, но всъщност това е лекът, който ще направи имунитета толкова силен, че няма да пусне нито една болест в организма след това.

Необходимо е само да се сипят 2 ч. лъж. млян черен пипер в 2 ч. чаши топла вода. Когато двете се смесят добре, се получава напитка – убиец на токсини.

Тази напитка е нужно да бъде изпивана всяка сутрин, но само на гладно. След това е добре да няма никаква консумация на храна поне за час. Пиенето на този лек за подсилване на имунната система трябва да продължи най-малко 30-31 дни (един месец).

„Пих това през целия декември. Всяка сутрин закусвах с чаша вода с черен пипер. Отразяваше ми се добре във всякакъв аспект, чувствах се по-свежа. Впоследствие се оказа, че вече съм непробиваема за болестите. Мъжът ми, децата и всички около мен се тръшнаха болни от грип през зимните месеци, но на мен нищо не ми стана.“ – споделя 46-годишна домакиня от гр. Варна.

С този лек имунитетът на практика става непробиваем. Това е така поради свойствата на напитката да предотвратява дехидратацията и да детоксикира. Освен това придава енергия, свежест и се отразява на външния вид, защото чисти порите на кожата.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *