Тези храни изгарят коварния рак отвътре

Природата се е погрижила за всичко

Коварният рак несъмнено е бичът на новото време.

От известно време насам въпросът, който измъчва мнозина е дали наистина не може да бъде открито лекарство за лечението на рак, или просто това не е изгодно за фармацевтичната индустрия.

През определено време в пресата излиза по някоя сензационна новина за поредния новосъздаден медикамент за лечението на рак. На по-късен етап обаче се оказва, че той видите ли далеч не е онова, за което е бил представян.

рак

Природата се е погрижила за всичко

Разбира се, че фармацевтичната индустрия няма никакъв интерес от появата на такъв медикамент на пазара. Ако се появи такова лекарство, те ще изгубят огромна сума пари.
Колкото и да искат обаче не могат да ограничат достъпа ни до някои природни медикаменти или пък храните.

Редица учени и специалисти по народна медицина посочват, че някои храни притежават силата да излекуват коварния рак, унищожавайки го отвътре.
Дисциплината по време на хранене, подходящо подбраните храни и правилният размер на порциите, наистина биха могли да ни помогнат в нелеката борба.

Специалисти посочват, че 1/3 от всички видове рак, са пряко свързани с храненето.

Ето кои са храните, които специалистите горещо препоръчват да приемате при лечение на рак. Разбира се бихте могли да ги консумирате и като превантивна мярка:

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Моркови
Морковите са продукт, богат на един от най-добрите антиоксиданти – бетакаротинът.
Той е изключително полезен за здравето, но в същото време се оказва, че е изключително токсичен за туморните клетки.

Цитрусови плодове – лимон, портокал, грейпфрут, мандарина
В тези плодове се съдържат всички класове естествени съединения, които притежават силата да неутрализират химичните канцерогени.
Те са изключително ефикасно средство за борба с коварния рак на задстомашната жлеза.

Домати
Пигментът ликопен, на който се държи наситеният им червен цвят, предпазва от развитието на рак на задстомашната жлеза. Ако съдържанието му в организма ви, е твърде ниско, то вие сте изложени на сериозен риск от появата на това заболяване.

Кайсии и дини
Тези плодове съдържат антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали на кислород. Именно те са сред основните виновници, предизвикващи рак.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *