Пречистване на белите дробове с феноменално бърз ефект чрез напитка! (РЕЦЕПТА)

За качествено пречистване на белите дробове пийте от тази течност и дишането ви ще стане като ново!

Трябва човек да следи дишането си и да прави всичко възможно да го облекчава. Не е нужно задължително да имаш астма или бронхит, за да си направиш пречистване на белите дробове. Може да се прави профилактично, за да се избегнат бъдещи проблеми, а и човек да се чувства по-добре.

Един от най-добрите и бързи начини за това е напитка, съставена от природни чудеса. Тя е в състояние да направи дишането на един пушач например такова, сякаш никога не е пушил.

Съставки:

  • сок от лимон – 1 бр.
  • пресен джинджифил – малко парче
  • куркума на прах – само 1 щипка
  • няколко грама лют червен пипер
  • сушени листа от мента или джоджен – няколко броя
  • мед – колкото за вкус
  • вода – 150 мл.

Приготвяне:

Водата завира и след като се свали от котлона, в нея се слагат всички съставки, с изключение на меда и сока от лимон. Когато течността изстине, се добавят и последните две съставки.

Получената напитка се нарича „реактивен“ чай. Тя може да се приема както и когато пожелаете, ефектът й винаги оосигурява пречистване на белите дробове.

едно пречистване на белите дробове

Едно пречистване на белите дробове е постижимо с природни средства

Всяка една от съставките в течността действа именно по този начин. Куркумата унищожава слузта от белите дробове, а освен това служи като дезинфектант на гърлото и устата.

Демир бозан билки за бъбреци

Ментата е много полезна за дихателните пътища. Тя успокоява кашлицата и облекчава дишането.

Лютият червен пипер затопля дихателните пътища, гърлото и цялата уста. Така белите дробове по-лесно приемат детоксикиращия ефект.

Този „реактивен“ чай трябва да се приготви веднага щом се усети някакво неразположение. Дори да е само настинка, също ще ви помогне. Той е в състояние да облекчи целия ви организъм. В дишането е разковничето за цялостно излекуване.

За пушачите е препоръчително чаят да се пие поне месец, и то всеки ден. Дори само да живеете с пушач, белите дробове са ви изложени на риск и е наложително да ги пречиствате често.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *