Изпитано средство срещу пролетната умора

Не й позволявайте да ви изкара от строя

Едва ли има човек, който да не попада под ударите на пролетната умора.

Със сигурност този момент от годината е доста неприятен. Лесно обаче бихте могли да преодолеете пролетната умора с изпитаното средство, което ще ви разкрием.

Вероятно и на вас ви се иска да посрещнете подобаващо този красив сезон – бодри и здрави.
Безспорно преходът от зимата към пролетта поставя организма пред сериозно изпитание. Това не е нещо, което не може да се преодолее, но ще е необходимо да положите известни усилия.

Наближаващите април и май, са месеците на пролетната умора и депресиите. Тези състояния обаче могат да бъдат избегнати или поне значително смекчени.
Изострената психическа чувствителност е свързана с редица биологични фактори.
Освен това денят нараства, което означава, че слънчевата активност е с по-голяма трайност.

пролетната умора

Не й позволявайте да ви изкара от строя

Чувствителността на нервната система се повишава от влиянието на магнитните и радиационни въздействия.
Сред признаците на пролетната умора са безсъние, главоболие, липса на апетит, нежелание за каквато и да била дейност, липса на настроение, отпадналост.

От друга страна постоянното напрежение на работното място, което причинява хроничен стрес, води до повишение на кръвното налягане.
Казано с други думи психическото здраве на съвременния човек е подложено на постоянни атаки.

Истината е, че ако сте достатъчно отпочинали, имате добра имунна система, нямате психически проблеми и не страдате от депресия, пролетната умора няма да ви се отрази кой знае колко сериозно. За останалите обаче тя може да се превърне в истински кошмар.

Ще ви предложим едно изпитано природно средство срещу пролетната умора. Става въпрос за добре познатата ви билка – маточина. Тя е изключително ефикасно средство за успокоение на нервната система. Освен това ще ви помогне при сърцебиене, храносмилателни смущения, сърдечни неврози и мигрена.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Достатъчно е да залеете една ч.л. маточина с 250 мл. вряла вода и да оставите за няколко минути да се запари. След това се насладете на вкуса на билковата запарка и на енергията, която ще ви даде.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *