Виктория Петрова измисли уникално отслабване: Виж диетата ѝ, която се превърна в огромен хит!

Велик начин за отслабване се появи по нашите ширини, свалянето на килограми вече е повече от лесно!

В България над 70 % от хората се стремят към отслабване. В нашата страна живеят изключително много хора с наднормено тегло, но има и такива, които просто желаят да се самоусъвършенстват. Именно такъв човек е Виктория Петрова.

Журналистката успя да свали няколко излишни за нея килца с диета, което лично тя измисли. Вики го направи благодарение на правилното съчетаване на храните, които консумира, пише Razkritia.com.

отслабване с диета

Отслабване – постига се с правилна комбинация от храни в точния момент!

В диетата се започва с риба и различни салати. През първите два дни се яде само това, но и се пият огромни количества вода и билкови чайове (без подсладители). Следват два дни, в които рибата се заменя с морски дарове като миди и рапани например. Рибата и морските дарове се заменят взаимно през два дни. Така се продължава 2 седмици.

Само чрез риба/морски дарове, салати, вода и чайове може да се свалят поне 7 кг. за не повече от 14 дни. Изрично обаче трябва да се спазва правилото да не се приема абсолютно нищо друго в този период.

Даже плодовете са забранени. Причината е, че в тях има фруктоза, която в организма се разгражда трудно и води до напълняване.

Две седмици по принцип са достатъчни за хората с немного голямо наднормено тегло. За останалите обаче е препоръчително да продължат в същия дух, като вече могат да започнат захранване с някои неща.

Например след 14-тия ден рибата може да бъде заменена с нетлъсто месо. По един плод на ден също вече е позволен, но не повече.

“Фигурин

Важно уточнение е, че салатите не бива да съдържат и капка олио. Овкусяването им трябва да става само с оцет и зехтин. За по-взискателните дегустатори е позволено да сложат и малко сол, но не повече от една щипка.

Виктория Петрова наближава 40-те, но отново изглежда като онова момиче, което започна работа в Би Ти Ви преди около десетилетие. Всичко е благодарение на тази диета, изпълнена с правилен режим на хренене. Ако искате и вие подобен резултат, не се бавете, а постигнете мечтаното отслабване!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *