Прави се само за 20 минути, а води до голямо подобрение на зрението! (РЕЦЕПТА)

Страхотно подобрение на зрението ви очаква, ако си направите промивки с тази смес! Тя ще ви покаже, че очите ви могат да се освежат по народен начин!

Един от масовите проблеми на нашето време е, че се използват твърде много технологии, които вредят на очите. Затова всички ние трябва да работим постоянно за подобрение на зрението си.

Това може да стане с атибиотици, когато проблемът е много сериозен. Съществува обаче и народен метод, който облекчава очите и най-важното – не позволява на диоптрите да се покачват.

Става въпрос за лечебна смес, съставена на билкова основа, която се създава само за 20 минути. Това е т. нар. тоник за подобрение на зрението.

подобрение на зрението

Подобрение на зрението с билкова смес!

Съставки: 4 чаши листа от малина, 4 чаши листа от маслодайна роза, 2 чаши вода. Всички чаши трябва да бъдат големи колкото тези от типа за кафе.

Първо се слага водата да заври. Когато това стане, се маха от котлона и се пускат в нея листенцата от малина и роза. Те престояват накиснати в горещата вода 15 минути.

Когато течността изстине, се прецежда. Тогава вече става абсолютно готова за прилагане върху очите.

Прави се промивка с отварата всяка сутрин и вечер. Така може да се продължи между седмица и месец. Ефектът обикновено започва да се чувства почти веднага, още след първите няколко процедури.

Най-голямото качество на отварата е, че не позволява на диоптрите да се покачват. Дори да се работи постоянно на компютър, ако се прави промивка с тази смес, зрението няма да се увреди.

“Фигурин

Даже има вероятност диоптърът да се понижи. Ако редовно се правят промивки, в възможно да падне с до 1 +/-.

Освен за подобрение на зрението, отварата действа и за цялостно освежаване на очите. С нея те стават по-отпочинали и заредени с енергия.

Не пренебрегвайте очните проблеми, защото те са от голямо значение за състоянието на целия организъм. Затова се грижете за очите си.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *