Този признак алармира за сериозен здравословен проблем

Вслушвайте се внимателно в гласа на тялото си и то ще ви подсказва за всеки здравословен проблем

Ако все още не обръщате внимание на някои признаци, то е крайно време да започнете, защото те сигнализират за сериозен здравословен проблем.

Понякога поради една или друга причина не можете да отидете на кардиолог. За сметка на това обаче всеки би могъл да направи у дома този бърз и изключително верен тест, който да покаже дали имате здравословен проблем, засягащ сърдечната ви дейност.

За съжаление част от сърдечните заболявания не винаги имат незабавни клинични прояви.
Не е изключено да си мислите, че здравето ви е в перфектна форма, да нямате никакви външни белези за здравословен проблем, но в действителност той да съществува.

 

здравословен проблем

Вслушвайте се внимателно в гласа на тялото си

Едва ли ще се изненадате да разберете, че заседналият начин на живот, тютюнопушенето и затлъстяването, са сред най-сериозните врагове на здравето и в частност на сърдечносъдовата система.
Често пъти обаче се случва сърдечните проблеми да изпреварят тези проявления.

Демир бозан билки за бъбреци

Ако се вслушвате внимателно в езика на тялото си, винаги ще знаете какво трябва или не трябва да правите. Не пренебрегвайте сигналите му, за да не съжалявате на по-късен етап.
Елементарният тест, който ще ви разкрием, ще ви помогне да разберете в какво състояние е сърцето ви.

Той ще ви даде яснота дали имате повод за притеснение или всичко е наред.
Ето какво трябва да направите, за да установите дали имате здравословен проблем, засягащ сърдечносъдовата система:

Седнете на пода и изпънете краката си напред. Пръстите на краката трябва да са повдигнати. Протегнете се с едната ръка напред и се опитайте да докоснете върховете на пръстите си. Ако можете да направите това, без затруднения, то би могло да се каже, че сърдечносъдовата ви система работи без недостатъчност и излишен стрес. На този етап сърдечните болести стоят далеч от вас.

Ако обаче тялото ви не е достатъчно гъвкаво, това вероятно е знак за наченки на сърдечни проблеми или пък с кръвоносните съдове.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *