Със скоростта на вятъра: 24-часова диета за отслабване сваля до 3 кг.!

Всяка една диета за отслабване води го загуба на излишно тегло, но тази е съобразена със състоянието на самия организъм!

Тази диета за отслабване не е като другите, защото е базирана на луната. Става дума за прословутата лунна диета, според която човек трябва да гладува в един ден от месеца, или един ден от всяка лунна фаза.

Фазите са четири, но е по-разпространен методът с глада веднъж месечно. Избира се етап, в който имаме млада луна или пълнолуние. От началото на този етап се отброяват 24 часа, в които се спазва диетата.

диета за отслабване луна

Лунна диета за отслабване води до много бързи резултати

Най-важното по време на 24-часовата диета за отслабване е да се пият много течности. За едно денонощие трябва да се изконсумират между 2 и 4 литра, като е най-добре в тях да преобладава водата. Хубаво е да се пият и чайове, но задължително без подсладители.

Другото, което се консумира нон-стоп по време на диетата, са плодовете и зеленчуците. Те трябва да бъдат в суров вид, а не консервирани. Плодовият сок засища стомаха и помага на организмът по-дълго да издържи без храна.

Зеленчуците не бива да бъдат овкусени, ако са включени в салата. Солта, олиото и други подправки са строго забранени.

Като говорим за течности, не бива да се подвеждате по това, че кафето е напитка. То не трябва да се приема в този период, защото разяжда и води до огладняване.

“Фигурин

Съвсем ясно установено е, че в тази диета за отслабване отсъства изцяло алкохолът. Той не бива да се консумира под каквато и да е форма, дори в коктейл с плодов сок.

Благодарение на 24-часов глад, състоящ се от прием само на течности, плодове и зеленчуци, се постига сваляне на теглото от 1 до 3 кг.

Излагаме на вниманието ви дните на 2017 година, в които можете да направите 24-часовата диета за отслабване. Часовете, които са упоменати, са началните часове за старт на гладуването.

Успех на всички, които желаят да се пробват в това начинание за сваляне на килограми!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *