Диетата на Марк Хамън е новият хит в отслабването: За 10 дни се свалят 10 кг.!

Диетата на Марк Хамън пожъна страхотни резултати при много затлъстели хора!

Методите за отслабване невинаги са полезни, защото не се взима под внимание това как тялото на съответния човек ще понесе целия процес. Затова диетата на Марх Хамън е толкова добра. При нея всичко е съобразено с нуждите на организма, защото няма общи правила за всички.

Какво се има предвид?! При този вид отслабване се цели изтласкване на захарта от кръвта. Именно така се засилва метаболизмът и се ускорява процесът по отслабване.

диетата на Марк Хамън

Диетата на Марк Хамън ще ви стопи

Много хора сигурно се чудят как могат да свалят 10 кг. за само 10 дни. Изглежда непосилно, но всъщност е съвсем реално с диетата на Марк Хамън. После обаче няма йо-йо ефект, както при повечето диети.

На първо място се спира всичко, което съдържа захар. Сладкиши, шоколади, дори мед не бива да се консумират. В началото даже и плодовете не са препоръчителни.

На тяхно място може да се консумират други неща, даващи енергия. Това са храните, богати на протеини. Такива са риба, яйца, пиле, ядки и др.

Много важно при тази диета е да се ядат много зеленчуци. Нека се похапват сурови, а не като салати, тъй като салатите изискват овкусители, които са забранени.

Трябва да се консумират храни от растителен произход. Те не покачват захарта в кръвта и съответно не водят до напълняване. В диетата трябва да се включат храни като кокосово масло, авокадо, ядки и др.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Примерно дневно меню:

Закуска – две варени яйца

Обяд – Пиле със зеленчуци

Следобедна закуска – ядки

Вечеря – Риба

Много е важно по време на диетата на Марк Хамън да се изпълняват някои принципи. Един от тях е свързан с дишането. Нека преди всяко хранене се вдиша и издиша поне пет пъти. Така се ускорява метаболизмът.

Другото, с което можете да засилите ефекта от диетата, е да избягвате всичко, което води до подуване. Това е например консумацията на млечни продукти, както и тютюнопушенето.

Спазвайте всички препоръки на Марк Хамън 10 дни и от теглото ви ще изчезнат 10 кг. Успех!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *