Вечеряйте с това 3 дни поред и лесното отслабване само ще дойде! (РЕЦЕПТА)

Мечтано като бързина и ефект отслабване с възможно най-приятната вечеря!

Всяко отслабване, направено с воля и правила, има резултат. Работата е там обаче, че много хора имат нужда от бързо сваляне на килограми, вместо да пазят диета с месеци.

Това може да стане с подходящата вечеря. Да, именно последното ядене за деня води до най-неприятното качване на килограми. Много са факторите за това и поради тази причина трябва да се коригира вечерята.

отслабване

Отслабване с подходящата вечеря

За приготвянето й са необходими пет съставки. С тях ще направите напитката, в която има толкова много витамини, че освен отслабване, ше постигнете и регулиране на цялото си здраве.

Взимате купа. Нарязвате половин зелка, половин глава цвекло и един морков. Може да се добавят подправки по вкус, например целина или магданоз. Всичко минава през блендер.

След като се получи течност, добавяте към нея сок от един лимон. Накрая сипвате и 2-3 капки зехтин. Така завършвате вашата напитка за отслабване.

Пийте това всяка вечер три дни поред и ефектът няма да закъснее. Опитайте се само това да е вечерята ви. Напитката ще ви засити, защото е богата на фибри, минерали, пектин и витамини.

Можете да продължите в същия дух максимум седмица. След това пак можете да повторите, но чак след 7 дни, за да има време организмът да се захрани.

Ако поне 3 дни вечеряте по този начин, ще свалите поне 3 кг. Това значи по килограм дневно, което по принцип е много трудна задача.

Освен с тази вечеря, можете да подсилите ефекта за вашето отслабване с определени правила. Поне през седмицата, в която сваляте кг., не приемейте алкохол. Той много забавя метаболизма и прави целия процес труден.

Физическата активност също е много важна. Ако нямате време за тренировки, поне се разхождайте често на въздух.

Въпросната напитка за отслабване трябва да се приема не по-късно от 3 часа преди лягане. Така организмът ще има време да я възприеме.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *