Внимание! Тези 5 симптома алармират за сериозни заболявания!

Не пренебрегвайте нито един от тях

В този материал ще ви разкрием петте симптома, които алармират за сериозни заболявания.

Въпреки това обаче тези симптоми често остават незабелязани, а на практика това означава, че давате възможност на тези заболявания да прогресират.

Колкото и странно да ви се струва, ароматът на тялото ви също може да светне червената лампичка за някое от тези заболявания.

Ето кои са симптомите, издаващи сериозни заболявания:

заболявания

Не пренебрегвайте нито един от тях

Плодов дъх
Плодовият дъх съвсем не е за подценяване, тъй като може да е знак за наличието на диабет. Разбира се това може да се установи със сигурност като се направят необходимите изследвания. Въпреки това е сигнал, че има нещо нередно.
Обикновено до плодов дъх се стига заради усложнение от диабета, наречено диабетна кетоацидоза. Това е състояние, при което нивото на кръвната захар се е задържало трайно високо.

В такъв случай тялото ви не може да произвежда необходимата енергия и започва да изразходва мастни киселини. По този начин се стига до натрупването на кисели вещества в кръвта, наречени кетони.

Неприятна миризма на краката
Този симптом също не се появява случайно. Обикновено той е знак за наличието на гъбична инфекция. Ако не й обърнете внимание навреме, можете да си навлечете сериозни проблеми.
Подсушавайте много добре краката си, дори и между пръстите, за да избегнете подобни проблеми.

Изпражненията ви имат доста неприятен аромат
Това е знак, че изпитвате непоносимост към лактоза – захар, съдържаща се в млечните продукти.
На практика това означава, че имате проблем с тънкото черво. Именно то трябва да произвежда ензима лактаза, който да обработва млечната захар.

“Фигурин

Силен и неприятен аромат на урината
Често пъти до това състояние се стига заради инфекция на пикочните пътища. Това се дължи на проникването на инфекция в уретера и пикочните пътища, която се разпространява в пикочния мехур.

Лош дъх
Това може да е симптом на апнея. Това заболяване представлява състояние, при което по време на сън се прекъсва дишането. Ако не вземете навременни мерки може да се стигне до сериозни заболявания като високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *