След 2 дни ще се опулите: Цял номер по-малки дрехи с тази лесна домашна инфузия! (чисти задържаната вода в тялото)

Тази мощна домашна инфузия чисти отоците и задържаната вода в тялото!

Проблемът отоците и задържаната вода в тялото тормози мнозина. Понякога това се дължи на хормонални причини, някои от които са временни. Друг път обаче се касае за различни видове заболявания.

задържаната вода в тялото

Без задържана вода в тялото и номер по-малки дрехи с това природно чудо

Каквато и да е причината, вероятността да не можем да си обуем дънките или да влезем в обувките си, е в състояние да ни подлуди. Вярно е, че по аптеките се продават десетки препарати и уж вълшебни хапчета за отслабване чрез отводняване.

Но в почти всички случаи те не вършат никаква работа – лично проверено и изпитано. След закупуването и употребата им, оставаме с олекнало портмоне и неприятното чувство на излъгани камилчета.

Е, дотук! Стига сме си харчили парите, които нямаме, за да пълним гушите на и без това тлъстите фармацевтични компании. Запретнете ръкави и сами си направете тази супер лесна и крайно евтина домашна инфузия. С която само след два дни прием, ще се поберете в цял номер по-малки дрехи.

Гарантирано и отдавна изпитано е чудното действие на инфузията от най-обикновен магданоз. След нея няма подуване, няма задържане на вода, няма отоци.

Вземете си една връзка магданоз (по-големичка), но от нея ще ви трябват не само листата, а и корените на магданоза. Нужно е цялото растение, което измиваме добре и поставяме след това в термос. А отгоре го заливаме с до 400-500 грама вряща вода.

Оставяме го да се запарва в термоса през цялата нощ, а на сутринта го отцеждаме и хубаво изстискваме магданоза. Количеството инфузия е достатъчно за един ден, след това вечерта си правим ново.

Едно количество се разделя на три приема, които е добре да са ситуирани преди храненето. Тази инфузия от магданоз се пие два дни, а после се прави почивка от три дни. Следва повторение на процедурата от още два дни.

Сами ще ни кажете какъв е резултатът ви след първата двудневка. И сме убедени, че ще се похвалите с него. Успех на всички!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “След 2 дни ще се опулите: Цял номер по-малки дрехи с тази лесна домашна инфузия! (чисти задържаната вода в тялото)

  1. Пишите -вечерта се прави и се изпива на другия ден,а по долу пишете ,че това стига за два дни

  2. Тази инфузия се прави в 3 приема за деня,преди хранене.Количество от около 400 гр.,на следващия ден се приема нова доза.Четете моля ви.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *