Преборете хипертонията за броени минути, без лекарства

Достатъчни са само няколко минутки

Хипертонията измъчва голяма част от съвременното общество.

Знаете ли обаче, че съществува изключително ефикасен метод, който ще ви помогне да се избавите от хипертонията, без да се налага да приемате медикаменти.

Разбира се тук трябва да направим уточнението, че този метод не може да бъде от полза при тежки случаи на хипертония.
Въпреки това не пречи да го приложите, но в никакъв случай не спирайте медикаментите си.

Ето какво трябва да направите, за да се преборите с хипертонията:
Нужни са ви само няколко минути, за да направите този масаж, а резултатът наистина си заслужава.

хипертонията

Достатъчни са само няколко минутки

Достатъчно е да упражните лек натиск само върху две точки. Този масаж се прави много бързо и лесно. Освен това не е необходимо да се съобразявате къде се намирате, можете да го направите на всяко едно място.

Прокарайте мислена линия между точка 1 и 2. Прокарайте върха на показалеца през тази линия като упражните лек натиск. Повторете тази процедура по десет пъти на всяка страна на врата.

Следа масаж в областта на точка 3.
Тя се намира на отстояние 0.5 см. от меката част на ухото в посока към носа. Приложете лек натиск и върху тази точка. Добре е продължителността на натиска да е около минута. Повторете същата процедура и от другата страна на лицето.

Експерти твърдят, че това е естествен метод за понижаване на кръвното налягане. Той е толкова мощен, че може да помогне за отпушването на артериални запушвания. По този начин ще се подобри значително кръвния поток.

“Фигурин

Тези две техники ще са още по-ефективни, ако ги съчетаете със здравословен начин на живот. Сред основните правила за здравословен живот е свеждането до минимум на приема на сол. Неслучайно наричат солта бяла отрова. Тя води до задържане на течности, които сериозно затрудняват сърдечната дейност.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *