Уникум: Намажете се, после залепете салфетки и останете така 40 минути! (няма да си познаете лицето след това, а е съвсем безплатно)

Уникум: Намажете се, после залепете салфетки и останете така 40 минути! (няма да си познаете лицето след това, а е съвсем безплатно)
4.1 (82.86%) 7 votes

Тази маска за лице е съвсем безплатна, а единствена по рода си!

Кой не ползва днес маска за лице?! Не само дамите, но и мъжете се тормозят ако кожата на лицето им е мазна, с черни точки, пъпки и несъвършенства. Все повече хора в наши дни прибягват до различни процедури, за да „светнат“.

Още повече след зимата, когато заради липсата на достатъчно витамини и минерали, кожата ни е загубила свежестта си. Единственият проблем при повечето маски за лице е този, че са купешки и са твърде скъпи. Отделно от това обаче и не ни гарантират ефекта си.

Затова сега ви поднасяме една абсолютно безплатна маска за лице, при това истински уникум. Няма втора като нея за светкавично премахване на всички черни точки, комедони и мазнотия по кожата на лицето.

Да, наистина е безплатна, тъй като за нея ни трябва само един яйчен белтък. Кой няма яйца в хладилника?!… Трябва да разделим жълтъка от белтъка и след като почистим лицето си, на суха кожа нанасяме по него от белтъка.

Съветваме ви това да става с подходяща четка, с чиято помощ разнасяме от белтъка по цялото си лице. Оставяме свободна само зоната около очите. Намазваме хубаво с белтъка, а после веднага залепваме върху него по лицето си най-обикновени хартиени салфетки.

Залепяме толкова, колкото е необходимо, за да покрием цялото си намазано с белтък лице. Важно е да помним, че след това намазваме още една порция белтък – този път върху салфетките. И оставаме така в продължение на 40 минутки.

маска за лице

Тази маска за лице е уникална – ще видите какво ще извади от кожата ви след това

Ще видите как през този период маската ще се втвърди и ще усетите как кожата започва адски да ви стяга – това е и целта. След посоченото време започваме бавно да отлепяме салфетките отдолу-нагоре. Може леко да изплакнем само с хладка вода и да нанесем подходящ хидратиращ крем.

Това е. Ще се удивите каква ужасия е останала полепнала по салфетките и ще си дадете сметка какво се е намирало на лицето ви доскоро. Е, вече от него няма да има и следа.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *