Рецепта на една монахня спаси здравето на милиони, вижте я!

Рецепта за сърце, която остана в историята, защото действа и до днес!

Монахиня Хилдегард стои в историята като една от най-големите народни лечителки. Нейната рецепта за сърце оцелява вече 9 века и това е така поради голямата й ефективност.

Този народен способ се използва за подобряване на кръвообращанието, премахване на безсънието и умората, стреса, предотвратяване на сърдечна невралгия, както и на инфаркт. Рецептата прави сърцето като ново, което е най-голямата й заслуга.

рецепта за сърце

Рецепта за сърце прави чудеса с цялото здраве

В какво се състои обаче тя?! Съдържа само невероятни съставки, полезни за здравето като цяло. Те са природни и затова съчетанието им няма никакви странични ефекти.

Съставки: пресен магданоз (10 стъбла, но без корени), бяло или червено вино (1 л.), мед (300 гр.) и ябълков оцет (2 суп. лъж.).

В приготвянето няма нищо сложно. Магданозът се нарязва и се накисва във виното. После се вари за 5 минути.  След това се сваля от огъня и се добавят медът и ябълковият оцет. Накрая всичко пак се вари за 5 минути.

След като всичко приключи, течността се прецежда. Тя се налива в стъклена бутилка и остава за съхранение в хладилника.

Лечението се осъществява с дневна доза от 1 суп. лъж. Препоръчително е да се приема нощем, тъй като все пак съдържа алкохол. Процедурата продължава месец, след което сърдечните проблеми изчезват напълно. Повторението е възможно чак след 3 месеца.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

С тази рецепта за сърце Света Хилдегард фон Бинген е спасила живота на много хора. През 12 век тя се е превърнала в народна лечителка номер едно на Стария континент.

След смъртта й рецептата започва да се препредава от човек на човек, тъй като ефектът от нея е много голям. Така се съхранява и до днес.

В момента предимно възрастни жени по селата знаят тази рецепта за сърце и я прилагат. Doctorbg.net обаче не иска да остави нещата така, затова я излага на вниманието ви.

Важно е да се знае, че рецептата ще ви помогне цялостно за здравето. Ще заздрави кръвоносните съдове и ще ви освободи от напрежението в гърдите. Успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *