Първите 2 минути ще сте ужасени: След това обаче леденият душ ще направи чудо с тялото ви! (виж тук)

Леденият душ звучи страшно, но истината е, че само той е полезният!

Всички си слагаме душ поне веднъж дневно (надяваме се). Малко от нас обаче са наясно с ползата или по-скоро с чудото на ледения душ. Да, топлата вода е комфортна и ни кара да се чувстваме привидно добре. Тя обаче не може да направи с тялото ни това, което нейната противоположност.

Първите две минути ще ви е трудно, дори чудовищно. Няма да можете сякаш дъх да си поемете и ще забравите къде стои сапунът. Постепенно обаче ще привикнете и организмът ви ще се настрои към ледения душ така, сякаш му е вродено.

Защото действително ни е вродено, както на животните в природата. Да не забравяме, че човекът е най-съвършеното животно – или поне така се твърди. Та да се върнем на ледения душ.

Ще се опулите, когато мине месец и установите какво е направил той с вашето тяло. А именно – кожата ви е станала в пъти по-свежа и стегната, килограмите са се стопили, а кръвообращението ви е подобрено изцяло. Ледената струя върши чудеса и против образуването на тумори в тялото, уверяват експерти.

Относно отслабването, леденият душ има невъобразими ползи, тъй като той е може би най-добрият помощник в топенето на мазнините. Знаете, че в момента се дават луди пари за стоене в специални камери, в които ни охлаждат до фаза на измръзване.

ледения душ

Ползите от ледения душ са десетки. Първо е трудно, но после идва чудото

Е, при вас поне леденият душ ще е безплатен. А върши същата, че и по-добра работа, защото го взимате всеки ден. И ако щете вярвайте, но след края на месеца ще установите, че къпането със студена вода е нещо съвсем нормално за вас. Сякаш никога не сте ползвали гореща.

Успех в начинанието, ако решите да го опитате. Няма да съжалявате. А след това очакваме да ни споделите мнението и опита си от тези процедури.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *